Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Kertészkedtek a Széchenyi-városrész lakói

2008.04.16 20:47. - Booster

Mintegy negyvenzsáknyi szemetet szedtek össze, s közel ötven négyzetméteren virágot ültettek a szolnoki Széchenyi-lakótelep lakói, polgári köreinek tagjai és a lakótelepről elnevezett egyesület szervezésében — számolt be a tavaszi kerti munkákról Szalay Ferenc polgármester, aki a Fidesz városi elnökeként tartott tájékoztatót ez ügyben. Elmondta, a városrészben tíz éve hagyománnyá vált takarítási-szépítészeti akció példaértékű lehet a megyeszékhely más területén élők számára is. Hozzátette, a város sokat áldoz a településrendezésre, -gondozásra, azonban az egyéni igények is szükségesek környezetünk élhetővé alakításához.

Hirdetés

Mintegy negyvenzsáknyi szemetet szedtek össze, s közel ötven négyzetméteren virágot ültettek a szolnoki Széchenyi-lakótelep lakói, polgári köreinek tagjai és a lakótelepről elnevezett egyesület szervezésében — számolt be a tavaszi kerti munkákról Szalay Ferenc polgármester, aki a Fidesz városi elnökeként tartott tájékoztatót ez ügyben.

Elmondta, a városrészben tíz éve hagyománnyá vált takarítási-szépítészeti akció példaértékű lehet a megyeszékhely más területén élők számára is. Hozzátette, a város sokat áldoz a településrendezésre, -gondozásra, azonban az egyéni igények is szükségesek környezetünk élhetővé alakításához.

— Ha minél több ember venne részt a parkok karbantartásában, és vigyáznának is, hogy a rend meg is maradjon, az mindannyiunk számára jó lenne — fejtette ki a vezető.

Ferenczné Teleki Éva önkormányzati képviselő elmondta, a kicsi sejtekből alakul ki, hogy egyre több ember számára fontos az, hogy milyen környezetben él. Mára már igenis büszke lehet több pontjára a Széchenyi-lakótelep, mert szép, rendezett.

Forrás: Szóljon.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget