Ma 2021. 1. 23, szombat, Zelma napja van.

Rendőrségi hírek ( 2008. április 17.)

2008.04.17 09:58. -

Szolnok: Szerda délután egy idős hölgy kezéből tépte ki a táskát az ismeretlen elkövető, amelyben a sértett személyes iratai és értékei voltak.

Hirdetés

Szolnok:

Szerda délután egy idős hölgy kezéből tépte ki a táskát az ismeretlen elkövető, amelyben a sértett személyes iratai és értékei voltak.

 

Szerda este egy kertes családi házban járt a besurranó tolvaj, aki a nyitott kertkapun át jutott az udvarra, majd az előszobába, ahonnan elemelt egy táskát, amit átkutatott, és a benne lévő készpénzt magával vitte.

 

Egy felújítás alatt álló ingatlanra a kerítésen átmászva jutott az ismeretlen tolvaj, ahol betörte a főépület két ablakát, de az épületből nem vitt el semmit.

 

Zagyvarékas:

Az ismeretlen tettes egy lakóház alsóépületéből 3 db gázparapetet vitt el, melynek értéke 70.000 Ft.

 

Karcag:

Szerdára virradóra járt az ismeretlen tolvaj a karcagi ház melléképületében, ahonnan egy kerékpárt, és különböző palackozott minőségi borokat, italokat, és fagyasztott élelmiszereket vitt magával.

 

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában (06.00-06.00)  egy könnyű  sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

 

Szerdán késő délután Szolnok város belterületén történt közlekedési baleset. Egy10 éves fiú kerékpárjával közlekedve nem adta meg az elsőbbséget jelz6őtábla utasítása ellenére és behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött a védett útvonalon közlekedő személygépkocsival. Az eset következtében az okozó gyermek sérült könnyen.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget