Ma 2020. 12. 4, péntek, Barbara, Borbála napja van.

Szolnok milliárdokat szán fejlesztésre

2008.04.19 08:47. -

Szolnok milliárdokat szán fejlesztésre Szolnokon eddig csak beszéltek a páratlan természeti adottságokról, most ezeket ki is kell végre aknáznunk - mondta csütörtökön a Megyeházán turisztikai szakemberek, érdeklődő fiatalok előtt Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere. 

Hirdetés

Szolnok milliárdokat szán fejlesztésre

Szolnokon eddig csak beszéltek a páratlan természeti adottságokról, most ezeket ki is kell végre aknáznunk - mondta csütörtökön a Megyeházán turisztikai szakemberek, érdeklődő fiatalok előtt Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere. 

- Szolnok a jövőben minden eddiginél nagyobb fejlesztéseket és beruházásokat összpontosít a turisztikai feltételek javítására - magyarázta a város vezetője. - Ennek megfeleleően a Tisza Fővárosa projektünk elfogadásával közel négymilliárd forintnyi fejlesztés kezdődhet meg hamarosan a Tiszaligetben.
A megyeszékhely első embere többek között szólt arról is, hogy a szolnokiak számára is szebb lakókörnyezetet kell teremteni, hiszen így válik igazán otthonossá a település.
- A megújult és forgalmában is jelentősen csillapított belváros, a majdani gyaloghíd mind-mind egy új város képét vetítik előre. Egy olyan Szolnokét, ahol jó élni, ahová jó ellátogatni.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.12.02. (47. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget