Ma 2020. 7. 14, kedd, &Őrs napja van.

Talmácsi a negyedik helyről rajtol Kínában

2008.05.03 10:55. -

Talmácsi a negyedik helyről rajtol Kínában A Kínai Nagydíj időmérőjén a 125 cm3-es kategória magyar világbajnoka egy helyet javított az első időmérőhöz képest, a negyedik helyről kezdi a vasárnapi futamot. A pontversenyben vezető Simone Corsi csak 11. lett. Talmácsi Gábor a negyedik helyről rajtolhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik futamán, Sanghajban, a Kínai Nagydíjon, a 125 kcm-es géposztályban. A világbajnoki címvédő magyar motorosnál a brit Bradley Smith, a spanyol Nicolas Terol és a francia Mike di Meglio volt gyorsabb. Meglepetés, hogy a pontversenyben vezető olasz Simone Corsi összesítésben csak a 11. lett.

Hirdetés

Talmácsi a negyedik helyről rajtol Kínában

A Kínai Nagydíj időmérőjén a 125 cm3-es kategória magyar világbajnoka egy helyet javított az első időmérőhöz képest, a negyedik helyről kezdi a vasárnapi futamot. A pontversenyben vezető Simone Corsi csak 11. lett.

Talmácsi Gábor a negyedik helyről rajtolhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik futamán, Sanghajban, a Kínai Nagydíjon, a 125 kcm-es géposztályban.

A világbajnoki címvédő magyar motorosnál a brit Bradley Smith, a spanyol Nicolas Terol és a francia Mike di Meglio volt gyorsabb. Meglepetés, hogy a pontversenyben vezető olasz Simone Corsi összesítésben csak a 11. lett.

Az időmérőn Talmácsi szinte végig a harmadik helyen állt, Nicolas Terolnak három perccel a leintés előtt sikerült egy jó kört mennie, amivel övé lett a második hely, a magyar világbajnokot is hátrébb szorítva egy helyezéssel.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget