Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Ismét bővült a magyar olimpiai csapat

2008.05.05 10:31. -

Ismét bővült a magyar olimpiai csapat Az elmúlt héten tovább bővült a magyar olimpiai csapat, így a jelenlegi helyzet szerint 149 versenyzőt lehetne nevezni a pekingi játékokra.

Hirdetés

Ismét bővült a magyar olimpiai csapat

Az elmúlt héten tovább bővült a magyar olimpiai csapat, így a jelenlegi helyzet szerint 149 versenyzőt lehetne nevezni a pekingi játékokra.

 A szabadfogású birkózók Varsóban küzdöttek a kvótákért, és közülük a 96 kg-os Kiss Gergelynek, valamint a 120 kg-os Aubéli Ottónak sikerült ötkarikás részvételi jogot szereznie.

Olimpiai szempontból ugyanakkor eredménytelenül zárult a tőröző Szabados Gábor szereplése az európai selejtező lisszaboni zónaversenyén, valamint Gercsák Csaba, Kovács Rita és Hajnal Erika fellépése a sevillai hosszútávúszó-világbajnokságon.

Egyes sportágakban többen rendelkeznek indulási joggal, illetve a szükséges szinttel, mint ahányan a korlátozó szabályok alapján nevezhetők.

Atlétikában számonként maximum három A-szintes, vagy azok hiányában egy B-szintes indítható, úszásban ugyanez kettő, illetve egy.

Vívásban a csapatokat három-három fő alkotja, tartalékként egy negyedik is utazik majd, de ő az esetleges becseréléséig gyakorlatilag turistának számít.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget