Ma 2019. 1. 16, szerda, Gusztáv napja van.

A napokban kapják meg a regisztrációs leveleket a felvételizők

2008.05.08 14:50. - Booster

A napokban kapják meg a regisztrációs leveleket a felvételizők

Hirdetés

A napokban kapják meg a regisztrációs leveleket a felvételizők

A napokban kapják meg a regisztrációs levelet azok, akik jelentkezést adtak be felsőoktatási intézményekbe a szeptemberben induló képzésekre, a dokumentummal a felvételizők ellenőrizhetik, helyesen szerepelnek-e az adataik a felvételi nyilvántartásban - közölte Nagy Gabriella, az Educatio Kht. munkatársa. A levelet mindenki postai úton kapja meg, s abban a jelentkezési lapon megadott személyes adataikat és jelentkezéseiket találják meg a jelenleg zajló felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezői. A jelentkezők a regisztrációs levélből megismerhetik a felvételi eljárás további tudnivalóit, például az adat- és sorrendmódosítással, a dokumentumpótlással kapcsolatos információkat.Ha valaki hibás adatot talál, minél előbb kérnie kell annak módosítását az Oktatási Hivatalnak címzett levélben, az Educatio Kht. ügyfélszolgálatán, az info@felvi.hu címen, illetve a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban. 

A felsőoktatási felvételi eljárással kapcsolatos adatok módosítására július 10-ig van lehetőség. A jelentkezők eddig küldhetik be azokat a dokumentummásolatokat, amelyek szükségesek a felvételi pontok, többletpontok kiszámításához. Szintén július 10-e a határideje a sorrendmódosításnak, amelyre a felvételi eljárásban egy alkalommal van lehetőség. 

A levéllel együtt számlát kapnak a jelentkezők a befizetett felvételi eljárási díjról. Amennyiben díjtartozásuk van, fizetési felszólítást és csekket is találnak. Regisztráció helyett ugyanakkor ismételten hiánypótlásra szólítják fel azokat, akik még nem tettek eleget a korábban kiküldött felszólításnak. Nekik a nyilvántartásba való bekerülésről szóló értesítést, azaz a regisztrációs levelet csak az adatok pótlása után postázzák.

 

Amennyiben a jelentkező a felvételi jelentkezéskor igényelt diákigazolványt, a regisztrációs levél tartalmazza majd az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, esetleges teendőket is.

 

(MTI)Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget