Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Biztos, hogy lesz gázáremelés

2008.05.15 08:25. -

Biztos, hogy lesz gázáremelés A kérdés csak az, hogy mikor és mekkora.  Sürgeti az új minisztert a határidő, mert a törvény előírásai szerint legkésőbb június elsején nyilvánosságra kellene hoznia a második félévtől érvényes földgázárakat. Viszont az árszabályozói jogkörrel rendelkező miniszternek még nincs minisztériuma, hiszen a kormány struktúrájának megváltozása miatt az eddig hatáskörrel rendelkező Gazdasági és Közlekedési Minisztériumot jogilag ugyan szétválasztották, de még legalább másfél hónap míg összeáll a stáb.

Hirdetés

Biztos, hogy lesz gázáremelés

A kérdés csak az, hogy mikor és mekkora.

 Sürgeti az új minisztert a határidő, mert a törvény előírásai szerint legkésőbb június elsején nyilvánosságra kellene hoznia a második félévtől érvényes földgázárakat. Viszont az árszabályozói jogkörrel rendelkező miniszternek még nincs minisztériuma, hiszen a kormány struktúrájának megváltozása miatt az eddig hatáskörrel rendelkező Gazdasági és Közlekedési Minisztériumot jogilag ugyan szétválasztották, de még legalább másfél hónap míg összeáll a stáb.

Szakértők szerint az olaj világpiaci ármozgása és a korábban elhalasztott áremelések miatt legalább 10-15 százalékos gázáremelésre lenne szükség, ugyan többen azt sem zárják ki, hogy a kormány erősen megingott pozíciója miatt, politikai megfontolásból későbbre halasztják a gázáremelést.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget