Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

Rendőrségi hírek 2008.05.16.

2008.05.16 12:23. - Booster

Rendőrségi hírek Szolnok: Csütörtökre virradóra egy szolnoki közösségi házban járt a tolvaj, ahonnan egy Samsung típusú televíziót vitt magával, melynek értéke kb. 60.000 Ft.

Hirdetés

Rendőrségi hírek

Szolnok:

Csütörtökre virradóra egy szolnoki közösségi házban járt a tolvaj, ahonnan egy Samsung típusú televíziót vitt magával, melynek értéke kb. 60.000 Ft.

 

Jászberény:

Csütörtök hajnalban járt az ismeretlen tolvaj a családi ház udvarában, ahol bement a nyitott garázsba és az Opel Astra típusú személygépkocsiból egy autóstáskát vitt el, benne személyes iratokkal, és készpénzzel.

 

Besurranó tolvaj járt a családi házban. Szerdán éjszaka nyitva hagyták a bejárati ajtót a kertes ház lakói, így a tolvajnak nem volt nehéz bejutnia. Készpénzt, személyes iratokat és mobiltelefont vitt magával.

 

Azt mondták a sértettnek, hogy fát hoztak, amiért fizettséget kértek és kaptak is, csak a szállítók „elfelejtették” a fákat lepakolni.

 

Kunszentmárton:

A ház hátsó udvarán tartózkodott a tulajdonos, mikor arra lett figyelmes, hogy egy ismeretlen férfi áll a bejárati ajtóban. Mikor kérdőre vonta az idegent, ő arra hivatkozott, hogy villanykaró lerakás ügyében jött. Amíg ő szóval tartotta a sértettet, addig társa bement a házba, és onnan készpénzt vitt magával.

 

Öcsöd:

Egy 1 éves Boxer kutyát lopott el az ismeretlen elkövető a ház udvaráról, melynek értéke 100.000 Ft.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

 

Csütörtökön délelőtt Tiszafüred belterületén történt egy személyi sérüléses baleset. A 28 éves tiszaszőlősi asszony az általa vezetett személygépkocsival a Domaházi úton haladt a Húszöles út irányába. A Húszöles út kereszteződésében balra kanyarodott, és  összeütközött a bal oldali kerékpársávon szabálytalanul közlekedő 78 épves tiszafüredi férfi által vezetett kerékpárral. Az eset következtében a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

 

Csütörtök délután a 4-es számú főúton történt halálos kimenetelű közlekedési baleset. A 73 éves szajoli férfi segédmotoros kerékpárjával közlekedett a Kölcsey úton. A kereszteződéshez érve elsődleges adatok alapján nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő belorusz állampolgár által vezetett nyergesvontatónak, és összeütköztek. A baleset következtében a 73 éves szajoli férfi életét vesztette.

 

Kora délután Tiszaföldvár belterületén történt sérüléses közlekedési baleset. A 17 éves szécsényi fiú személygépkocsival közlekedett Cibakháza felől Matfű irányába. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot és nekiütközött az előtte haladó járműszerelvénynek, melynek utánfutóját meglökve kifordította a kereszteződésben álló 9 éves lánynak, aki az eset következtében könnyű sérülést szenvedett.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget