Ma 2020. 7. 11, szombat, Nóra, Lili napja van.

Rendőrök kaptak jutalmat a BKV-tól - itt megtudhatja, miért!

2008.05.19 18:10. -

Rendőrök kaptak jutalmat a BKV-tól - itt megtudhatja, miért!

Hirdetés

Rendőrök kaptak jutalmat a BKV-tól - itt megtudhatja, miért!

Fejenként 100 ezer forint jutalmat adott át a Budapesti Rendőr-főkapitányság graffiti-ellenes nyomozócsoport öt munkatársának a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) - közölte lapunkkal a közlekedési társaság.A BKV Zrt. ünnepélyes keretek között, fejenként 100.000 forint jutalmat adott át a Budapesti Rendőr-főkapitányság graffiti-ellenes nyomozócsoport öt munkatársának, akik nemrégiben kapták el a villamos-kisiklató graffitizőket. 

A garázda fiatalokat a rendőrség rendkívül rövid időn belül kézre kerítette. A megdöbbentő esetet megelőzően a BKV történetében szándékos villamos-kisiklatásra nem volt példa, ezért a BKV Zrt. köszönettel tartozik az ügyben eljáró rendőrök gyors és hatékony munkájáért.

Március 20-án este, a Fehérvári út és az Ulászló utca kereszteződésében egy fiatalokból álló csoport kisiklatott, majd megrongált egy villamost. Ezzel a cselekményükkel nemcsak a közvagyont rongálták, de a villamoson utazók életét és testi épségét is veszélyeztették. 

Az eset megrázta a közvéleményt, a társadalom egyöntetűen elítélte a fiatalok magatartását. Az esemény sajátossága volt, hogy a szerelvényt kisiklató fiatalok, a baleset után a jármű külső felületét összefirkálták - áll a közleményben. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget