Ma 2020. 2. 29, szombat, napja van.

Halálos kimenetelű karambol a Szent István híd debreceni lehajtójánál! Teljesen megbénult a város forgalma!

2008.05.23 09:09. - Booster

 A www.szolnokinapló.hu információja szerint a szolnoki Szent István hídon két Opel Astra ütközött frontálisan fél 7 körül. A balesetnek egy halottja van, egy embert pedig a helyszínen élesztettek újra, őt a Hetényi Géza kórházba szállították válságos állapotban. A baleset 4. számú főútvonal Szolnokot elkerülő szakaszán a Szent István híd előtt, a Szandai-rétnél történt.  A kórházba szállított személy az ütközést következtében kirepült az autóból, míg a baleset egyetlen áldozatát a tűzoltók már csak holtan tudták kivágni az autóból. A baleset okát egyelőre még vizsgálják a rendőrök.

Hirdetés

 A www.szolnokinapló.hu információja szerint a szolnoki Szent István hídon két Opel Astra ütközött frontálisan fél 7 körül. A balesetnek egy halottja van, egy embert pedig a helyszínen élesztettek újra, őt a Hetényi Géza kórházba szállították válságos állapotban.

A baleset 4. számú főútvonal Szolnokot elkerülő szakaszán a Szent István híd előtt, a Szandai-rétnél történt.  A kórházba szállított személy az ütközést következtében kirepült az autóból, míg a baleset egyetlen áldozatát a tűzoltók már csak holtan tudták kivágni az autóból. A baleset okát egyelőre még vizsgálják a rendőrök.

Szabó Zita főhadnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy az útlezárás idejére a forgalmat Szolnok belvárosába terelik, így napközben óriási dugók alakulhatnak ki.

!!! FELHÍVÁS !!! Amíg a forgalomelterelés érinti a megyeszékhely belvárosát, addig az autósok következmény nélkül behajthatnak a Kossuth térre!Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget