Ma 2020. 7. 2, csütörtök, Ottó napja van.

Törökszentmiklósi hölgy a Miss Earth Hungary

2008.05.23 15:01. -

Tegnap a nemzetközi szabályoknak megfelelően 12 tagú zsűri pontozással választotta ki a Királynőt aki  Miss World Hungaryként az idén Kijevben képviselheti Magyarországot a világdöntőn. Az idén Freire Szilvia képviseli hazánkat. Az első udvarhölgy, a 24 éves Dammak Jázmin megkapta a Miss Universe Hungary címet és részt vehet a vietnami világversenyen. A második udvarhölgy a 21 éves törökszentmiklósi Polgár Krisztina lett, egyúttal a Miss Earth Hungary cím boldog tulajdonosa, aki Magyarországot egy manilai szépségversenyen képviselheti. Krisztina már több szépségversenyen és tévéműsorokban szerepelt sikeresen.  Gratulálunk a hölgyeknek!

Hirdetés

Tegnap a nemzetközi szabályoknak megfelelően 12 tagú zsűri pontozással választotta ki a Királynőt aki  Miss World Hungaryként az idén Kijevben képviselheti Magyarországot a világdöntőn. Az idén Freire Szilvia képviseli hazánkat.

Az első udvarhölgy, a 24 éves Dammak Jázmin megkapta a Miss Universe Hungary címet és részt vehet a vietnami világversenyen.

A második udvarhölgy a 21 éves törökszentmiklósi Polgár Krisztina lett, egyúttal a Miss Earth Hungary cím boldog tulajdonosa, aki Magyarországot egy manilai szépségversenyen képviselheti. Krisztina már több szépségversenyen és tévéműsorokban szerepelt sikeresen. 

Gratulálunk a hölgyeknek!Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget