Ma 2020. 5. 27, szerda, Hella napja van.

Rendőrségi hírek 2008.05.27.

2008.05.27 11:59. -

Rendőrségi hírek 2008.05.27. Szolnok:

Hirdetés

Rendőrségi hírek 2008.05.27.

Szolnok:

Hétfő délután a legelőről egy vörös fríz fajtájú tehenet loptak el a tolvajok. de nem messze a helyszíntől a rendőrök elfogták a két szolnoki férfit, addigra azonban a jószágot levágták, megnyúzták, és feldarabolták.

 

Csupán három percre hagyta felügyelet nélkül gépjárművét a tulajdonos a parkolóban, a szemfüles tolvaj benyúlt a gépkocsi kesztyűtartójába, és elemelte az ott talált oldaltáskát, melyben személyes iratok és készpénz volt.

 

Az ismeretlen elkövető bement a bekerítetlen udvarra, és onnan mezőgazdasági eszközöket – ekét, boronát, darálót vitt magával.

 

Jászberény:

Ajtóbefeszítés módszerével jutott be a házba a tolvaj hétfőn fényes nappal, és ellopta az otthon tartott, és elrejtett készpénzt.

 

Tiszabő:

 Hétfő reggelre leszerelte a söröző hátsó falán lévő külső kompresszor motort az állványról és magával vitte az ismeretlen tolvaj.

 

10 kg cukor és egy kávéfőző volt a zsákmánya annak az ismeretlen tolvajnak, aki a hétvégén járt az óvodában.

 

Kengyel-Bagmajor:

Az ingatlan hátsó udvaráról 15 db bontott csaptelepet, és kiegészítő csöveit, valamint vas zártszelvény hulladékokat, Zsuk tehergépkocsihoz való egy 5 lyukasztású lemez felnit és Lada személygépkocsihoz fékdobot és kerékagyat lopott az ismeretlen elkövető. 

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két sérüléses közúti közlekedési baleset  történt.

 

Jászkísér belterületén történt személyi sérüléses baleset tegnap kora délután. A kijelölt gyalogos átkelőhelyen hirtelen beszaladt a 2 éves lányka az úttestre, és neki szaladt az ott szabályosan közlekedő Toyota személygépkocsinak. Az eset következtében a gyermek súlyos sérülést szenvedett.

 

Kunszentmárton belterületén a Csongrádi út és Madách út kereszteződésében történt személyi sérüléses baleset. A kerékpárral közlekedő 20 éves kunszentmártoni lány jelzőtábla utasítása ellenére nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő személygépkocsinak és összeütköztek. Az eset következtében a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett. 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget