Ma 2020. 2. 17, hétfő, Donát napja van.

Ismét házi őrizetben Tasnádi

2008.06.05 19:36. - Booster

Ismét házi őrizetbe került a január óta fogdában őrzött, sikkasztással gyanúsított Tasnádi Péter. A vállalkozót több más bűncselekménnyel is vádolják Előzetes letartóztatásból újra házi őrizetbe került Tasnádi Péter - erősítette meg az MTI-nek az Index információját Tuza Péter ügyvéd csütörtökön. Az ügyvéd részletek említése nélkül annyit közölt: a bíróság szerdán döntött az előzetes letartóztatás megszüntetéséről és a házi őrizet elrendeléséről. Az MTI érdeklődésére a Fővárosi Bíróság sajtótitkárságán későbbre ígértek tájékoztatást a kényszerintézkedés megváltoztatásáról.

Hirdetés

Ismét házi őrizetbe került a január óta fogdában őrzött, sikkasztással gyanúsított Tasnádi Péter. A vállalkozót több más bűncselekménnyel is vádolják

Előzetes letartóztatásból újra házi őrizetbe került Tasnádi Péter - erősítette meg az MTI-nek az Index információját Tuza Péter ügyvéd csütörtökön. Az ügyvéd részletek említése nélkül annyit közölt: a bíróság szerdán döntött az előzetes letartóztatás megszüntetéséről és a házi őrizet elrendeléséről. Az MTI érdeklődésére a Fővárosi Bíróság sajtótitkárságán későbbre ígértek tájékoztatást a kényszerintézkedés megváltoztatásáról.







Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.12 (6. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail



 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget