Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Rendőrségi hírek 2008.06.10.

2008.06.10 10:51. -

SZOLNOK:  

Hirdetés

SZOLNOK:

 

Lopással 30.000, míg rongálással közel 14.000 forint kárt okozott két tizenéves hétfőn egy hipermarketben. A lányok gyermekruhákat, élelmiszert, és egyéb holmit próbáltak meg ellopni az üzletből úgy, hogy megrongálták csomagolásukat és kitépték belőlük a biztonsági bilétákat, azonban fülön csípték őket az ott dolgozók, és átadták őket a rendőröknek, akik előállították a bolti szarkákat a kapitányságra.

 

Még folyamatban van akár megállapítása, annyi azonban biztos, hogy ismeretlen tettes hétfőre virradóra a Zagyvarékasi gátról ellopta az ún. Pinczi zsilipet a hozzá tartozó felnyitó szerkezettel együtt.

 

JÁSZBERÉNY:   

 

Súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt kell felelnie egy jászberényi lakosnak. A férfi és élettársa vitatkozni kezdtek tanyájuk udvarán, ezt dulakodás követte, majd a férfi csákányt ragadott és azzal ütötte az asszonyt. Végül dühében a karjába harapott. A nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

KUNMADARAS:

 

Éhes tolvaj fosztotta ki az egyik helybeli vegyes boltot hétfőn hajnalban. Az ismeretlen tettes bemászott az udvarra, betörte az üzlet kirakatát és azon benyúlva jutott hozzá a friss élelmiszerhez, több ezer forint kárt okozva az üzemeltetőnek.

 

KUNHEGYES:

 

Hétfőn délután tett bejelentést egy gazda, mert a település határában lévő tanyájában nem volt áram. Később megállapítást nyert, hogy ismeretlen tettesek éjszaka a Kunhegyes-Abádszalók közötti területen szétverték a trafó szekrényt, darabjait a környező szántóföldön szétdobálták, és a benne lévő réz és színesfémet vitték magukkal. A rongálási kár megközelítően 700.000 forint, amely az EON Zrt-t terheli.

 

KUNSZENTMÁRTON:

 

Egy, aki mindent visz! Ismeretlen tettes hétfőre virradóra behatolt egy helybeli lakásba, miután az ajtót befeszítette és mindent elvitt szőnyegtől, porcelán készlettől kezdve az összes műszaki berendezésig. A kifosztott sértett kára közel 200.000 forintra rúg lopással és rongálással.

 

TISZAFÜRED:

 

250.000 forintjába került egy osztrák állampolgárnak, hogy autójában hagyta horgászfelszerelését. Hétvégi háza előtt állt lezárt autója, melyből hétfőre virradóra vitték el az ismeretlen tettesek némi szerszám és vontató kötél társaságában.

 

 

 

TISZAIGAR:

 

Egy korábbi nézeteltérés miatt szólalkozott össze két társaság a tiszaigari utcán hétfőn délelőtt. A kölcsönös szidalmakat követően az egyik társaság tagja egy 50 cm penge hosszúságú karddal támadt haragosaira, akik közül az egyiket karján könnyebben megsebesítette. Ellene garázdaság miatt indult eljárás.

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két közúti közlekedési baleset történt, melyben egy személy sérült meg könnyebben.

 

Karcagon egy kerékpáros figyelmetlenül kanyarodott balra, és az őt előző személyautó elütötte. A biciklis könnyebb sérüléseket szenvedett a balesetben.

 

 

 

 

 

         Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget