Ma 2019. 1. 17, csütörtök, Antal napja van.

Rendőrségi hírek 2008.06.19.

2008.06.19 09:58. - Booster

Szolnok: A 4-es számú főút mellett kialakított parkolóban álló román kamion tankjából 200 l gázolajat lopott el az ismeretlen elkövető.

Hirdetés

Szolnok:

A 4-es számú főút mellett kialakított parkolóban álló román kamion tankjából 200 l gázolajat lopott el az ismeretlen elkövető.

 

Ne hagyják a kulcsot az ajtó mellett!

Szerdára virradóra egy lakatlan tanya zárt műhelyét az ajtó mellett elhelyezett kulcs segítségével nyitotta ki a tolvaj, majd onnan több mint 200.000 Ft értékű szerszámgéppel felpakolva távozott. 

 

Egy fiatalkorú fiú és két gyermekkorú társa akartak egy lezáratlan melléképületből alumínium és egyéb fém alkatrészeket ellopni, melyeket három zsákba össze is készítettek az udvaron, azonban a rendőrök tetten érték őket.

 

Zagyvarékas:

Három zagyvarékasi családi házból vittek el különféle fémből készült eszközöket a tolvajok. Az egyik ház udvarán lévő hulladék vasanyagból 180 kg vasat, a másik ház udvaráról alumínium él védőt és 30 m hosszúságú sodrott drótkötelet, a harmadik háznál a kovácsolt vasból készült utcafronti kaput vitték magukkal az elkövetők szerdára virradóra. A rendőrök azonban gyorsan megtalálták a két helybéli férfit, akik a lopásokkal megalapozottan gyanúsíthatók.

 

Tiszaföldvár:

Az áruszállítást végző teherautó vezetője nyitva hagyta gépkocsiját, míg ügyeit intézte. A szemfüles tolvaj kihasználva a kínálkozó alkalmat ellopta az ott hagyott pénztárcát, melyben készpénz és személyes iratok voltak.

 

Öcsöd:

Ne hagyják nyitva házuk, lakásuk ajtaját, akkor sem, ha otthon tartózkodnak, pláne, ha elmennek otthonról!

A tulajdonosok távollétét kihasználva kedden fényes nappal járt a tolvaj az öcsödi házban. Átmászott a kerítésen, majd a nyitva hagyott ajtón keresztül könnyedén bejutott a házba, és a szobából arany ékszereket és készpénzt vitt magával.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában sérüléses közúti közlekedési baleset nem történt.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget