Ma 2019. 1. 17, csütörtök, Antal napja van.

Rendőrségi hírek 2008. július 3.

2008.07.03 14:15. - Booster

Zagyvarékas: Egy szennyvízátemelő telepről akartak egy vasból készült ülepítő tartályt lángvágóval feldarabolni, majd elvinni a tolvajok, akiket az Rt. Munkatársai megzavartak, így elmenekültek a helyszínről. A rendőrök azonban gyorsan elfogták a 23 éves ceglédi férfit és élettársát.  Tiszaföldvár: Kibontotta a kerítést, így jutott a kertes ház udvarára az ismeretlen tolvaj, majd a nyitott színből egy piros színű Simson típusú segédmotoros kerékpárt vitt magával.

Hirdetés

Zagyvarékas:

Egy szennyvízátemelő telepről akartak egy vasból készült ülepítő tartályt lángvágóval feldarabolni, majd elvinni a tolvajok, akiket az Rt. Munkatársai megzavartak, így elmenekültek a helyszínről. A rendőrök azonban gyorsan elfogták a 23 éves ceglédi férfit és élettársát.

 

Tiszaföldvár:

Kibontotta a kerítést, így jutott a kertes ház udvarára az ismeretlen tolvaj, majd a nyitott színből egy piros színű Simson típusú segédmotoros kerékpárt vitt magával.

 

Jászágó:

Egy Zrt. területén álló hat traktorból  900 liter gázolajat, valamint egy hegesztő dinamót, két akkumulátort, és kb. 8 m hosszú rézkábelt lopott el az ismeretlen tolvaj szerda reggelre.  A lopással okozott kár kb. fél millió forint.

 

Karcag:

Szerdára virradóra járt az ismeretlen elkövető a tanyán, ahol az acélráccsal körbekerített több száz hullámpala lemezből 40 db-ot vitt magával.

 

Tiszakürt:

Csupán negyed óra elég volt a tolvajnak, hogy a 44-es sz. főút mellett parkoló gépkocsi hátsó ablakát betörje, és ellopja az ott hagyott laptopot.

 

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy közúti közlekedési baleset történt.

 

Szerdán délelőtt Jászberény belterületén történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. Az 55 éves jászberényi asszony elektromos kerékpárjával közlekedve nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő Suzuki9 típusú személygépkocsinak, így összeütköztek. Az eset következtében az okozó sérült súlyosan.

 

 

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget