Ma 2021. 1. 27, szerda, Angelika napja van.

Baranya Dávid hírlevele

2008.07.11 10:01. -

 

Hirdetés

 

Új kihívás
A Megatánc című nagysikerű TV show és a Vámpírok Bálja musical méltán népszerű résztvevője úgy döntött, hogy a táncparkett világán kívül is szerencsét próbál.
Fiatalkora ellenére nem rettent meg az üzleti élet kemény, kihívásokkal teli világától és céltudatosan, határozott elképzeléssel vágott bele első saját vállalkozása létrehozásába. Az elképzelést tett követte, amelynek eredményeként, június első felében megnyitott a dallamos és Dávid személyiségére oly jellemző vidám elnevezésű Mazzo di Fiori virágstúdió.
 
 
Folytatódik a „Vámpírkodás”…  
Múlt évhez hasonlóan, idén is a Fehér Vámpír izgalmas és látványos szerepében láthatja viszont a nagyközönség Dávidot. A nagysikerű musicalt, a tervek szerint, augusztus végéig játssza a Magyar Színház, majd rövid szünetet követően, december végétől újból műsorra tűzik a produkciót.
 
Bővebben: www.vampirokbalja.hu és a www.baranyadavid.hu weboldalakon.
 
Goda Krisztina új filmjében, a „Kaméleon” tánckarában kapott szerepet Baranya Dávid. A forgatás mindvégig jó hangulatban folyt, amely egyes  jelenetei budapesti külső helyszíneken, illetve Etyekwoodban, a csodálatos Korda stúdióban készültek. Az alkotók ígérete szerint a film hamarosan elkészül, s így a rajongók immáron a filmvásznon is viszontláthatják Dávidot. 
 
Rómeó és Júlia
A klasszikusnak számító szerelmi történet augusztus 15-én újra megelevenedik a Margit-szigeti szabadtéri színpadon. Az alkotók azt ígérik, hogy egy teljesen új Rómeó és Júliával találkozhat a közönség, amelyben a táncnak is igen nagy szerepet szánnak. Erről árulkodik a koreográfus személye is, mivel a produkció, Barta Dóra érdemes művészt kérte fel a tánckar összeállítására, akit nagyon jól ismerhet a táncért rajongó közönség.
Éppen ezért rendkívül megtisztelő, hogy a művésznő szinte elsők közt kérte fel Dávidot,vállaljon ő is szerepet a tánckarban. A két művész már korábban is dolgozott együtt a Bolero /Tabula Rasa című kortárs darabban, illetve a művésznő, Dávidnak állított össze koreográfiákat egyéni fellépéseihez. 
A Margit-szigeti bemutató után Egerben is látható lesz a klasszikus újragondolt változata.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget