Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Rendőrségi hírek 2008.07.11

2008.07.11 10:49. -

 

Hirdetés

 

Szolnok:
Csütörtökön délután járt a tolvaj a szolnoki hobbitelken. Az ott lévő garázsból kivett egy létrát, melynek segítségével felmászott a garázs melletti lakóház erkélyére, melynek ablakát betörve jutott be az épületbe, de nem vitt magával semmit.
 
Csütörtökre virradóra járt az ismeretlen tettes a két Kft. szolnoki telephelyén, és a két cég közös épületéből elektromos gépeket, szerszámokat, alkatrészeket vitt magával több mint 2 millió forint értékben.
 
Kunmadaras:
Egy mezőgazdasági terület mellett parkoló Ford Ranger típusú tehergépkocsit tört fel az ismeretlen tettes csütörtökön késő délután, és elvitte a sértett utastérben hagyott táskáját, melyben személyes iratok és készpénz volt.
 
Kunszentmárton:
Ismét egy idős ember esett áldozatul a trükkös tolvajoknak!
Kérjük, hívják fel hozzátartozóik figyelmét, hogy ne engedjenek be idegeneket otthonaikba!
 
Az ismeretlen elkövető a polgármesteri Hivatal dolgozójának adta ki magát, hogy bejusson a 83 éves néni lakásába, majd ott a sértett figyelmetlenségét kihasználva ellopta az otthon tartott készpénzt.
A rendőrök rövid időn belül előállítottak egy helybéli férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a cselekmény elkövetésével. Őt őrizetbe vették.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három közúti közlekedési baleset történt.
 
Péntek hajnalban halálos kimenetelű baleset történt a 4-es számú főút 134-135 km szelvénye között ( Fegyvernek – Kenderes )
A VW polo szgk vezetője Bp felől Karcag irányába haladt a 4-es sz. főúton. Elsődlegs adatok alapján nem tartott kellő követési távolságot, és neki ütközött az előtte lassító német rendszámú VW passat típusú utánfutós szgk-nak.
A VW polo szgk vezetője az ütközés után balra rántotta a kormányt, aminek következtében frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő román kamionnal. Az eset következtében 2 fő – egy 42 éves férfi és nő ( debreceni lakosok ) a helyszínen életét vesztette, akik az okozó szgk. utasai voltak. A gépjármű vezetőjét, a 24 éves férfit, súlyos életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt, mely 07.15 kor megszűnt.
 
Csütörtökön késő délután Szolnok belterületén történt baleset. A kerékpárral közlekedő 32 éves férfi az előtte haladó Toyota Yaris hátuljának ütközött, melynek következtében elesett, és könnyű sérülést szenvedett.
 
Csütörtök este Tiszaföldvár belterületén történt baleset. Az 57 éves helyi férfi kerékpárjával közlekedett, majd lehaladt az útpadkára és elesett. Az eset következtében súlyos sérülést szenvedett.
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget