Ma 2020. 5. 27, szerda, Hella napja van.

Rendőrségi hírek 2008.07.30

2008.07.30 13:58. -

 

Hirdetés

 

Jászberény:
Keddre virradóra betörtek a Jász Múzeum raktárépületébe, ahonnan három olajfestményt vittek el a tolvajok. A festmények értéke 5 millió forint.
Az egyik festmény egy ismeretlen festő műve és Palotás Jánost ábrázolja, míg a másik két festmény Than Mór műve, melyek Bercsényit ill. Damjanichot ábrázolják.  
 
Szolnok:
Tetten érték a betörőt a rendőrök. A 20 éves szolnoki férfi hétfő későn éjszaka kísérelt meg bejutni egy sörözőbe, azonban a rendőrjárőr tetten érte és elfogta, ahogy a társait is a helyszín közelében.
 
Rongálókat fogtak a rendőrök. A három 18 éves szolnoki fiatal még hétfőn késő éjszaka járt egy részben bekerítetlen ingatlan udvarán és egy ott tárolt Tatra típusú darus tehergépkocsit tettek tönkre. Betörték üvegeit, letörték visszapillantó tükrét, kitépték az elektromos dobozt és az ülést a helyéről. A rongálási kár megállapítása folyamatban van.
 
Besurranó tolvaj járt egy szolnoki házban keddre virradóra. Az ismeretlen tolvaj bemászott a kerítésen, majd a nyitva hagyott bejárati ajtón keresztül bejutva az előtérben elhelyezett pénztárcákból 50.000 Ft készpénzt lopott el.
 
Kedden délután egy másik házban is besurranó járt. Nem volt nehéz dolga a tolvajnak, hiszen a kapu is és a bejárati ajtó is nyitva volt. Bement és egy táskával távozott, amelyben készpénz és személyes iratok voltak.
 
Kunmadaras:
Hétfőn napközben járt az ismeretlen tettes a ház udvarán, ahonnan a nyitott terménytárolóból 6,5 mázsa kukoricával felpakolva távozott. A nyomozás során gyorsan fény derült az elkövető személyére. A helybéli férfit előállították a rendőrök.
 
Abádszalók:
Ne könnyítsék meg a tolvajok dolgát, zárják be lakásuk, házuk ajtajait.
Kedden hajnalban járt a besurranó tolvaj a házban. A nyitott állapotban hagyott ház szobájából egy laptopot vitt magával.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában közúti közlekedési baleset nem  történt.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget