Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Rendőrségi hírek 2008.08.12

2008.08.12 15:22. -

SZOLNOK: Hétfőn, a késő esti órákban lopás áldozata lett egy pusztamonostori lakos. A Batthyány utcában egy általa ismeretlen személy kitépte kezéből táskáját és a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal és pénzzel együtt kereket oldott vele. Az intézkedést követően rövid időn belül előállították a rendőrök a tolvajt, egy 15 éves szolnoki fiút. Tőle a telefon kivételével minden értéket lefoglaltak. Lopásért kell majd felelnie.  Tagadta cselekményét az a szolnoki lakos, aki megalapozottan gyanúsítható autók rongálásával. A férfi kedden hajnalban nyolc a Mátyás irály úti parkolóban álló személyautót tett tönkre úgy, hogy valamennyinek összekarcolta ajtajait, karosszériáját. Cselekményével közel 400.000 forint kárt okozott a tulajdonosoknak. A rendőrség tovább folytatja ellene az eljárást.  

Hirdetés

SZOLNOK:

 
Hétfőn, a késő esti órákban lopás áldozata lett egy pusztamonostori lakos. A Batthyány utcában egy általa ismeretlen személy kitépte kezéből táskáját és a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal és pénzzel együtt kereket oldott vele. Az intézkedést követően rövid időn belül előállították a rendőrök a tolvajt, egy 15 éves szolnoki fiút. Tőle a telefon kivételével minden értéket lefoglaltak. Lopásért kell majd felelnie. 
 
Tagadta cselekményét az a szolnoki lakos, aki megalapozottan gyanúsítható autók rongálásával. A férfi kedden hajnalban nyolc a Mátyás irály úti parkolóban álló személyautót tett tönkre úgy, hogy valamennyinek összekarcolta ajtajait, karosszériáját. Cselekményével közel 400.000 forint kárt okozott a tulajdonosoknak. A rendőrség tovább folytatja ellene az eljárást.  
 
 
ÚJSZÁSZ:
 
Eljárás indult egy helybéli lakos ellen. A férfi hétfőn délután elővette légfegyverét, és kiment az udvarra. Odakint szidni kezdte hangosan egyik szomszédját, majd az ablakon kinéző szomszédasszonyra irányította fegyverét és több alkalommal háza felé lőtt. Ezt követően az utcára ment és onnan kiabált tovább trágár szavakat a nő felé. Cselekménye környezetében riadalmat, megbotránkozást és félelmet keltett, ezért a rendőrök garázdaság miatt indítottak ellene eljárást.
 
JÁSZAPÁTI:
 
Egy olasz állampolgár övtáskáját hagyta benne autójában, mellyel a helybeli temető előtt parkolt hétfőn délelőtt. Ezt azonnal felfedezte egy tolvaj, aki kifeszítette az autó ajtajának zárbetétjét és az iratokat, pénzt tartalmazó táskát magával vitte. A sértett kára meghaladja a 120.000 forintot. 
 
JÁSZBERÉNY:
 
Több, mint 600.000 forint kára keletkezett egy helybeli lakosnak hétfőn. Ismeretlen tettes ugyanis kifeszítette lakása ajtaját, bement oda és készpénzt, valamint arany ékszereket zsákmányolt.     
 
TISZAÖRS:
 
A település külterületén járőröztek a rendőrök hétfőn délután. Egyszerre egy gyanús alakra lettek figyelmesek a 34. számú főúttól pár méterre, aki a betoncsatorna vasszerkezetű hídját bontotta egy fűrésszel. A darabokat zsákba rakta éppen, amikor fülön csípték a rendőrök. Elfogták előállították és eljárást kezdeményeztek ellene lopás miatt. 30.000 forint a kár, amit a gyanúsított okozott cselekményével.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három közúti közlekedési baleset történt, melyben ketten könnyebben, egy személy súlyosan sérült.  
 
Veres Éva sajtóügyeletes

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget