Ma 2018. 12. 17, hétfő, Lázár napja van.

Baranya Dávid végig táncolja a nyarat

2008.08.13 13:38. - Booster

 

Hirdetés

 

Vámpír fogak helyett, líráé a főszerep
Baranya Dávid végig táncolja a nyarat
 
Budapest, 2008. augusztus 13. – Baranya Dávid a Vámpírok Bálja musical sikeres közreműködője, ex-megatáncos, „Verona” utcáin lendül újra táncba, majd első önálló kortárstánc estjén Ujszászi Dorottya oldalán lesz ismét látható.
 
Baranya Dávid az elmúlt félévében ideje nagyobb részét musical, filmek, kortársdarab és színházi produkció próba termeiben töltötte. Készült a nyárra. Június elejétől a nagysikerű Vámpírok Bálja musical színpadán élvezhette a közönség a táncát, miközben a Kaméleon című film, és az Egy test, két lélek kortárs darab próbáit látogatta. Pihenésképpen pedig partnerével, gyerekkori szerelmének, a versenytáncnak hódolt.
 
Július végén, augusztus elején, két próbatáncon is részt vett és mindkét esetben elnyerte a megpályázott pozíciót. Made In Hungária című film, amely Fenyő Miklós életét igyekszik bemutatni, próbái jelenleg is zajlanak, párhuzamosan a Rómeó és Júlia előkészületeivel. A sokat sejtető darab, amelynek bemutatója augusztus 15-én, pénteken este 20:30-kor lesz a Margitszigeti szabadtéri színpadon, igazi színházi csemegét ígér. Dávid, Barta Dóra tánckarát erősíti és elmondása szerint fantasztikus produkció várható. Ezen a hétvégén, Százhalombattán a Summerfest Nemzetközi táncfesztiválon, további fellépés vár rá. Ekkor kerül bemutatásra Ujszászi Dorottya koreográfiájára és Gergely Attila zenéjére épült Egy test, két lélek című táncszínházi produkció. A darab első hét percét már megismerhette a közönség Győr városában, de a teljes harminc percet átölelő művet most láthatja először a nagyérdemű. Bemutató, 2008. augusztus 17., vasárnap este 22:00 órai kezdettel a Barátság Művelődési Központ kamara termében.
Szeptembertől pedig további kihívások várnak a művészre.
 
 
 
Czinege István
Baranya Dávid menedzsment

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.12. 49.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget