Ma 2019. 3. 18, hétfő, Sándor napja van.

Rendőrségi hírek 2008.08.27

2008.08.27 13:47. - Booster

 

Hirdetés

 

TISZAFÖLDVÁR:
 
Kedden este három gyanús alak járt egy helyi kft telepén. A trió 60.000 forint értékű vashulladékkal megrakodva készült éppen kereket oldani, amikor a járőr fülön csípte őket, nem messze cselekményük helyszínétől. A 33 éves férfinek és két 15 éves társának - akik mindhárman helybéliek – lopás miatt kell felelniük.
 
Sikkasztás miatt indult eljárás egy tiszaföldvári lakos ellen. A nő ugyanis még tavaly októberben kölcsön kérte ismerősétől elektromos kerékpárját, és azóta nem adta azt vissza, többszöri kérés és felszólítás ellenére sem. A sértett kedden feljelentette a nőt, kára 150.000 forint.
 
JÁSZBERÉNY:
 
A helyi kórház egyik kórterméből eltűnt egy beteg mobiltelefonja kedden hajnalban. Azonban a bevezetett rendőri intézkedések hatására reggelre meg is lett a tettes, egy jászárokszállási lakos, akitől a rendőrök lefoglalták a készüléket és visszaadták jogos tulajdonosának. Az elkövető ellen eljárás indult.
 
TISZABURA:
 
Keddre virradó hajnalban nagy volt a nyüzsgés egy helybeli házban. Két ismeretlen személy próbált meg lopni a családi házból, ki is hoztak egy pb gázpalackot és egy hűtőt, hogy majd magukkal viszik. Azonban az udvaron szabadon lévő kutya egyiküket megharapta, így üres kézzel kénytelenek voltak kereket oldani, hátrahagyva zsákmányukat.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három közlekedési baleset történt. Ketten szenvedtek súlyos sérülést, míg két személy könnyebben sérült.
 
Kedden, a kora esti órákban Karcagon egy helybeli lakos személyautójával elütötte az előtte haladó kerékpárost, aki súlyos sérülést szenvedett. A balesetet követően az autós megállt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök lakásáról állították elő a feltehetően ittas állapotban vezető férfit, akitől ezért vezetői engedélyét elvették, és eljárás indult ellene.           
    
 
Veres Éva sajtóügyeletes
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.27. 8.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget