Ma 2020. 7. 12, , Izabella napja van.

Szemtanúk jelentkezését várják

2008.07.09 17:40. -

  

Hirdetés

 
 

 
 
R E N D Ő R S É G I    F E L H Í V Á S !
 
 
A Szolnok Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedési baleset ügyében kéri tanúk jelentkezését.
 
2008. július 03-án (csütörtökön) 22 óra 34 perckor Szolnok külterületén a 4. számú főközlekedési út 94 km szelvényében Budapest irányából Törökszentmiklós irányába haladt egy ismeretlen személygépjármű. Haladása során a 4. fkl. út 93 km + 550 m szelvényében az előtte haladó gépjárművek előzésébe kezdett. Vele szemben Törökszentmiklós irányából Budapest irányába szabályosan haladt egy román állampolgár által vezetett Dacia Logan típusú személygépkocsival. Az ismeretlen személy az előzést nem tudta befejezni, a Dacia típusú gépjármű vezetője, hogy az ütközést elkerülje letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd onnan visszatérése során az útpadka megdobta a járművet, melynek következtésben az lehaladt a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba és a tetejére borult.
 
A Rendőrség kéri az ismeretlen személygépkocsi vezetőjének jelentkezését a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, valamint azon személyek jelentkezését, akik az eseményt látták vagy arról információval bírnak.
 
Jelentkezni lehet: személyesen, vagy telefonon a Szolnok Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Szolnok, Dr. Sebestyén krt. 5. szám alatt, vagy telefonon az 501-600 /18-95-ös melléken, vagy a 107-es 112-es telefonszámokon, illetve bármely rendőri szervnél, vagy a legközelebbi rendőrnél.
 
 
 
Szabó Zita r. főhadnagy
sajtószóvivő

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget