Ma 2020. 7. 3, péntek, Kornél napja van.

Újabb áruház a szandai réten.

2008.10.28 22:28. -

  Újabb áruház a szandai réten. A négy multi mellett most tucatnyi márkabolt nyílik egy fedél alatt. A Family center nevű üzletközpontot 2009 nyarán adják át. Ilyen lesz az új bevásárlóközpont a szandaszőlősi szolgáltató övezetben. Ruházati, sport és műszaki áruházak egymás mellett, egyszerre nyitják meg kapuikat. A 10.000 négyzetméteres üzletközponthoz 20.000 négyzetméteres parkolót építenek. * Bár ezt a területet majd hét éve értékesítette a város, az építkezést csak most, szeptember utolsó napján kezdték meg. A munkálatok azonban gyorsan haladnak, így ha minden a tervek szerint alakul, júliusban már a márkaboltok is megnyithatnak.  

Hirdetés

 

Újabb áruház a szandai réten. A négy multi mellett most tucatnyi márkabolt nyílik egy fedél alatt. A Family center nevű üzletközpontot 2009 nyarán adják át.

Ilyen lesz az új bevásárlóközpont a szandaszőlősi szolgáltató övezetben. Ruházati, sport és műszaki áruházak egymás mellett, egyszerre nyitják meg kapuikat. A 10.000 négyzetméteres üzletközponthoz 20.000 négyzetméteres parkolót építenek. * Bár ezt a területet majd hét éve értékesítette a város, az építkezést csak most, szeptember utolsó napján kezdték meg. A munkálatok azonban gyorsan haladnak, így ha minden a tervek szerint alakul, júliusban már a márkaboltok is megnyithatnak.

 

A Family Center Szakáruház Magyarország egyik bevásárlópark hálózata. Az egyre népszerűbbé váló  jellegű koncepcióban kialakításra kerülő srtip mall (Stop.Shop. vagy a Buy-Way típusú áruházak) üzletközpontokkal a beruházó Magnum Hungária Ingatlanfejlesztő Csoport célja egy családias bevásárlási forma meghonosítása. Ez a szempont érvényesül a beruházások helyének kiválasztásakor, illetve a bérlői összetétel kialakításában. Minden beruházás egy már meglévő, nagy forgalmat lebonyolító hipermarket, ill. nagyáruház mellett, esetleg azzal együtt épül fel. Az üzletek kialakítása (a központi parkoló körül U vagy L alakban kialakított, kizárólag földszintes, önálló bejárattal rendelkező, üvegportállal kiépített üzletek lánca) a bérlők számára gazdaságos üzemeltetést, a látogatók számára egy új vásárlási élményt nyújt.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget