Ma 2020. 2. 28, péntek, Elemér napja van.

"Az ""élhető városok"" nemzetközi versenye"

2008.11.13 16:10. - Booster

„A LivCom Awards”-ot, az élhető városok nemzetközi versenyét évente rendezik. Idén 280 pályázat érkezett, 50 város jutott a döntőbe, és PÉCS a második lett. A közösségeket nem a többi résztvevővel hasonlítják össze, hanem összevetik teljesítményüket a különböző bírálási szempontokkal az adott kulturális, politikai, gazdasági, földrajzi és éghajlati viszonyok között. /Bírálati szempontok pl.: fekvése, levegő tisztasága, közterei, közlekedése, infrastruktúrája, építészeti-kulturális öröksége, stb. – és az, hogy mennyire veszik figyelembe a városlakók véleményét a lakóhely fontos dolgaival kapcsolatosan…/.        

Hirdetés

„A LivCom Awards”-ot, az élhető városok nemzetközi versenyét évente rendezik. Idén 280 pályázat érkezett, 50 város jutott a döntőbe, és PÉCS a második lett. A közösségeket nem a többi résztvevővel hasonlítják össze, hanem összevetik teljesítményüket a különböző bírálási szempontokkal az adott kulturális, politikai, gazdasági, földrajzi és éghajlati viszonyok között.

/Bírálati szempontok pl.: fekvése, levegő tisztasága, közterei, közlekedése, infrastruktúrája, építészeti-kulturális öröksége, stb. – és az, hogy mennyire veszik figyelembe a városlakók véleményét a lakóhely fontos dolgaival kapcsolatosan…/.

 

 

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget