Ma 2019. 1. 17, csütörtök, Antal napja van.

R E N D Ő R S É G I F E L H Í V Á S

2008.12.15 14:48. - Booster

A Szolnok Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya tanúk jelentkezését várja.   Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú feltehetően fehér színű járművel  2008. december 04-én ( csütörtök ) reggel 06 óra 15 perc körüli időben Szolnokon közlekedett az Aranyi S. útról jobbra kanyarodva a Széchenyi krt-ra, mely során járművével a kijelölt gyalogátkelő helyen elsodort egy ott gyalogosan közlekedő személyt, aki ennek következtében az úttesten elesett és megsérült.  A jármű vezetője az esemény után a helyszínről elhajtott.

Hirdetés

A Szolnok Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya tanúk jelentkezését várja.

 

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú feltehetően fehér színű járművel  2008. december 04-én ( csütörtök ) reggel 06 óra 15 perc körüli időben Szolnokon közlekedett az Aranyi S. útról jobbra kanyarodva a Széchenyi krt-ra, mely során járművével a kijelölt gyalogátkelő helyen elsodort egy ott gyalogosan közlekedő személyt, aki ennek következtében az úttesten elesett és megsérült.  A jármű vezetője az esemény után a helyszínről elhajtott.

 

A Rendőrség kéri a jármű vezetőjének jelentkezését az ügy körülményeinek tisztázása érdekében, valamint azon személyek jelentkezését, akik az eseményről információval bírnak.

 

Jelentkezni lehet: személyesen, vagy telefonon a Szolnok Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Szolnok, Dr. Sebestyén krt. 5. szám alatt, vagy telefonon az (56) 501-600 /18-87-es melléken, illetve bármely rendőri szervnél, vagy a legközelebbi rendőrnél.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget