Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

Két halálos baleset Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2008.12.25 10:42. - Booster

Két halálos kimenetelű közúti baleset történt szerdán hajnalban illetve reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte a rendőrség az MTI-vel. A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 3226-os számú úton a hajnali órákban egy 25 éves román állampolgárságú férfi vesztette az életét utasként, miután kiesett egy személygépkocsiból. Az első információk alapján a sofőr egy 27 éves jászladányi férfi volt, aki nem az út- és látásviszonyoknak megfelelően vezette a járművet, amely többszöri megpördülés után az út melletti árokba csapódott. A vezető súlyos, egy másik utas könnyű sérülést szenvedett. Az orvosi vélemény szerint a sofőr ittasan ült a volán mögé. Szabó Zita rendőr százados beszámolt arról is, hogy a 4-es számú főútvonal Szolnokot elkerülő szakaszán reggel egy nő halt meg, amikor egy személygépkocsi és egy román rendszámú kisteherautó frontálisan összeütközött. A kisteherautó áttért a menetirány szerint baloldalra, és így ütközött a szabályosan haladó személygépkocsival. A baleset következtében a személygépkocsi összeroncsolódott, a tűzoltók az egyik áldozatot csak hidraulikus feszítő-vágó berendezéssel tudták kiemelni.

Hirdetés

Két halálos kimenetelű közúti baleset történt szerdán hajnalban illetve reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 3226-os számú úton a hajnali órákban egy 25 éves román állampolgárságú férfi vesztette az életét utasként, miután kiesett egy személygépkocsiból.
Az első információk alapján a sofőr egy 27 éves jászladányi férfi volt, aki nem az út- és látásviszonyoknak megfelelően vezette a járművet, amely többszöri megpördülés után az út melletti árokba csapódott. A vezető súlyos, egy másik utas könnyű sérülést szenvedett. Az orvosi vélemény szerint a sofőr ittasan ült a volán mögé.
Szabó Zita rendőr százados beszámolt arról is, hogy a 4-es számú főútvonal Szolnokot elkerülő szakaszán reggel egy nő halt meg, amikor egy személygépkocsi és egy román rendszámú kisteherautó frontálisan összeütközött. A kisteherautó áttért a menetirány szerint baloldalra, és így ütközött a szabályosan haladó személygépkocsival.
A baleset következtében a személygépkocsi összeroncsolódott, a tűzoltók az egyik áldozatot csak hidraulikus feszítő-vágó berendezéssel tudták kiemelni.
A járművezető férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A kistehergépkocsiban utazó nőt és férfit a mentők szintén kórházba szállították.
A műszaki mentés és rendőrségi helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében le kellett zárni, a forgalmat Szolnok felé terelik.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget