Ma 2018. 11. 18, , Jenő napja van.

Vállalkozói fórum

2009.01.28 10:29. - Booster

Fórumot tartott tegnap délelőtt Szalay Ferenc polgármester, melyre a helyi vállalkozókat várta, hogy megvitassák a jelen gazdasági válság okozta problémákat. A polgármester beszélt többek között arról is, hogy tovább folytatódik ebben az évben a játszóterek felújítása, az úthálózat fejlesztése, buszvárók, öblök ujjáépítése. Szó volt arról is, hogy a Damjanich uszoda helyére tervezett Wellness Hotel terve meghiúsulni látszik, ugyanis a beruházó cég a válság miatt kilátástalan helyzetbe került. Hogy végül mi lesz a Dami helyén, azt még nem lehet tudni. A Szolnok Hazavár program továbbra is folytatódik. Várja az önkormányzat azoknak a cégeknek a jelentkezését, akik szívesen részt vennének ebben a programban munkalehetőséget kínálva a vidéki főiskolákon tanuló diákoknak.

Hirdetés

Fórumot tartott tegnap délelőtt Szalay Ferenc polgármester, melyre a helyi vállalkozókat várta, hogy megvitassák a jelen gazdasági válság okozta problémákat.

A polgármester beszélt többek között arról is, hogy tovább folytatódik ebben az évben a játszóterek felújítása, az úthálózat fejlesztése, buszvárók, öblök ujjáépítése. Szó volt arról is, hogy a Damjanich uszoda helyére tervezett Wellness Hotel terve meghiúsulni látszik, ugyanis a beruházó cég a válság miatt kilátástalan helyzetbe került. Hogy végül mi lesz a Dami helyén, azt még nem lehet tudni.

A Szolnok Hazavár program továbbra is folytatódik. Várja az önkormányzat azoknak a cégeknek a jelentkezését, akik szívesen részt vennének ebben a programban munkalehetőséget kínálva a vidéki főiskolákon tanuló diákoknak.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget