Ma 2020. 8. 13, csütörtök, Ipoly napja van.

Raffaelre vallottak a bűntársak

2009.02.20 09:51. -

Ma hozzák haza az Ausztriában elfogott Raffael Sándort, aki a feltételezések szerint szíven szúrta Marian Cozmát. A többi gyanúsított azonban ennél is tovább megy: azt vallják Ivan Pesic is az ő késétől szenvedett életveszélyes sérülést.

Hirdetés

Ma hozzák haza az Ausztriában elfogott Raffael Sándort, aki a feltételezések szerint szíven szúrta Marian Cozmát. A többi gyanúsított azonban ennél is tovább megy: azt vallják Ivan Pesic is az ő késétől szenvedett életveszélyes sérülést.

Ma délelőtt az ausztriai Grazból Magyarországra szállítják Raffael Sándort és N. Győzőt. A gyilkossággal gyanúsított két férfit az A2-es autópályán fogták meg az osztrák rendőrök, gyorsított eljárásban adták ki őket Magyarországnak.
– A jelenleg rendelkezésemre álló adatok szerint védencemnek, N. Győzőnek, semmi köze a gyilkossághoz. Most úgy gondolom, hogy még bűnsegédként sem vett részt a cselekményben – mondta el a Borsnak N. Győző ügyvédje, dr. Mester Csaba.
A Bors úgy tudja, hogy Raffael Sándor védelmére dr. Magyar Györgyöt kérték fel.
– Ezt az információt jelenleg sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom – fogalmazott szűkszavúan az ügyvéd.
Lapunk több, egymástól különálló forrásból úgy tudja: Marian Cozma-t és a Veszprém kapusát, Ivan Pesicset is Raffael Sándor szúrta le. Információink szerint a későbbi elkövetők egy veszprémi benzinkútnál találkoztak február 7-én este. A közel 30 fős csapat italozott, majd úgy döntöttek, lányok nélkül nem érdekes a buli, ezért lemennek a Patrióta Bárba. Kisvártatva heves szóváltásba, majd verekedésbe keveredtek az ott szórakozó veszprémi kézilabdásokkal.
A Bors úgy értesült, hogy a szemtanúk a rendőrségen azt valották: az adok-kapok akkor vált igazán keménnyé, amikor valaki eltört egy sörösüveget Raffael Sándor fején. A férfi bőre felrepedt, és ömlött belőle a vér, amitől állítólag éktelen dühre gerjedt. Az ott lévők elképzelhetőnek tartják, hogy Marian Cozma trikója ettől lett véres, és nem attól, hogy már a diszkóban megszúrták.
Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának társadalmi elnöke a Veszprémi tévének azt mondta: szemtanúk szerint a Patriótában több rendőr is jelen volt, amikor Sz. Ivánék megérkeztek. Ám a rend őrei a társaság megjelenése után már nem sokáig maradtak a helyszínen, Sz.-ék ugyanis elzavarták őket. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője ezt az információt cáfolta.
Az emberölési kísérletben való bűnsegédlettel gyanúsított P. Gábor elismerte, hogy a bárban kialakult verekedésnek nem csak szemtanúja volt, hanem részt is vett benne.
– Védencem azt állítja, hogy a verekedés alatt nem látta, hogy bárki kést rántott volna. Ő a tragédiába torkolló fönti eseményekben egyáltalán nem vett részt, még csak nem is látta a történteket – közölte dr. Bacsek György, P. Gábor védője.

forrás: borsodonlineHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget