Ma 2019. 3. 22, péntek, Benedek napja van.

Rendőrségi hírek

2009.02.17 14:29. - Booster

Szolnok: Egy épülő félben lévő családi házból lopott el egy 150 kg súlyú kandallóbetétet az ismeretlen tolvaj, melynek értéke 140.000 Ft.   A hétvégén járt a betörő a családi házban. Betörte a ház ablakát, hogy bejusson és összeszedje az értékeket. Egy színes televízióval, egy DVD házi mozi rendszerrel és dohányáruval távozott.  

Hirdetés

Szolnok:

Egy épülő félben lévő családi házból lopott el egy 150 kg súlyú kandallóbetétet az ismeretlen tolvaj, melynek értéke 140.000 Ft.

 

A hétvégén járt a betörő a családi házban. Betörte a ház ablakát, hogy bejusson és összeszedje az értékeket. Egy színes televízióval, egy DVD házi mozi rendszerrel és dohányáruval távozott.

 

Egy autóbontó telepen járt a tolvaj a hétvégén. Egy bontásra váró Opel személygépkocsi alkatrészeit vitte magával.

 

Ismét trükkös tolvajok.

Egy Széchenyi lakótelepi lakásba megtévesztéssel jutottak be a tolvajok, majd elterelték a sértett figyelmét, aki csak a távozásuk után vette észre, hogy meglopták, és a tolvajok magukkal vitték készpénzét.

 

Az eladó figyelmét elterelve lopott el 1,5 millió forint értékben arany férfi pecsétgyűrűket az ismeretlen tolvaj, aki hétfőn kora este járt az ékszerboltban.

 

Kunmadaras:

Már az udvaron parkoló gépkocsikból is lopják az üzemanyagot.

Hétfőre virradóra járt a tolvaj a ház udvarán, majd az ott parkoló Suzuki típusú gépkocsi tanksapkáját lecsavarva a tankból  15 liter benzint lopott el.

 

Karcag:

Továbbra is lopják a kutyákat.

Hat hónapos német juhász kan kutyust lopott el az ismeretlen tolvaj szombatra virradóra a ház udvaráról.

 

Cserkeszőlő:

Semmilyen körülmények között ne hagyják nyitva gépkocsijukat.

Hétfőn este az egyik benzinkútnál tankolt a helybéli férfi. Míg elment fizetni, nyitva hagyta gépkocsiját, s csak mikor pár perc múlva visszatért vette észre, hogy a szemfüles tolvaj ez idő alatt ellopta a gépkocsiban hagyott utazótáskáját, melyben készpénz és személyes iratai voltak.

 

Törökszentmiklós:

Egy Kft. telephelyéről egy 1,5 méteres, és egy 2 méteres 200 mm átmérőjű vas csövet és egy esztergapad célszerszámát lopta el ismeretlen tettes a hétvégén, melyek értéke több mint 50.000 Ft. Az ellopott vasanyagot megtalálták a rendőrök egy színesfém átvevőnél. A tolvajt elfogták, akit kihallgatását követően őrizetbe is vettek.

 

 

 

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget