Ma 2020. 7. 6, hétfő, Csaba napja van.

OROSZ FŐKONZULI LÁTOGATÁS

2009.03.12 14:42. -

Guszev Alexandr Vasziljevics, az Orosz Köztársaság debreceni székhelyű konzulátusának főkonzulja hivatalos bemutatkozó látogatáson járt Szolnokon, a Városházán. A diplomatát Fejér Andor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere, valamint a megyei és városi rendőrkapitányság vezetői fogadták.   A megbeszélésen a résztvevők tájékoztatták a főkonzult a megye, valamint a megyeszékhely jelenlegi gazdasági helyzetéről, a tervezett fejlesztésekről, valamint átfogó képet adtak a térség turizmusában rejlő lehetőségekről.  

Hirdetés

Guszev Alexandr Vasziljevics, az Orosz Köztársaság debreceni székhelyű konzulátusának főkonzulja hivatalos bemutatkozó látogatáson járt Szolnokon, a Városházán. A diplomatát Fejér Andor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere, valamint a megyei és városi rendőrkapitányság vezetői fogadták.

 

A megbeszélésen a résztvevők tájékoztatták a főkonzult a megye, valamint a megyeszékhely

jelenlegi gazdasági helyzetéről, a tervezett fejlesztésekről, valamint átfogó képet adtak a térség turizmusában rejlő lehetőségekről.  

A tárgyalás végén a felek abban állapodtak meg, hogy keresik a kétoldalú együttműködés lehetőségét a gazdaságfejlesztés, befektetés területén.  

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget