Ma 2020. 7. 10, péntek, Amália napja van.

Rendőrségi hírek

2009.02.17 14:29. -

Szolnok: Egy épülő félben lévő családi házból lopott el egy 150 kg súlyú kandallóbetétet az ismeretlen tolvaj, melynek értéke 140.000 Ft.   A hétvégén járt a betörő a családi házban. Betörte a ház ablakát, hogy bejusson és összeszedje az értékeket. Egy színes televízióval, egy DVD házi mozi rendszerrel és dohányáruval távozott.  

Hirdetés

Szolnok:

Egy épülő félben lévő családi házból lopott el egy 150 kg súlyú kandallóbetétet az ismeretlen tolvaj, melynek értéke 140.000 Ft.

 

A hétvégén járt a betörő a családi házban. Betörte a ház ablakát, hogy bejusson és összeszedje az értékeket. Egy színes televízióval, egy DVD házi mozi rendszerrel és dohányáruval távozott.

 

Egy autóbontó telepen járt a tolvaj a hétvégén. Egy bontásra váró Opel személygépkocsi alkatrészeit vitte magával.

 

Ismét trükkös tolvajok.

Egy Széchenyi lakótelepi lakásba megtévesztéssel jutottak be a tolvajok, majd elterelték a sértett figyelmét, aki csak a távozásuk után vette észre, hogy meglopták, és a tolvajok magukkal vitték készpénzét.

 

Az eladó figyelmét elterelve lopott el 1,5 millió forint értékben arany férfi pecsétgyűrűket az ismeretlen tolvaj, aki hétfőn kora este járt az ékszerboltban.

 

Kunmadaras:

Már az udvaron parkoló gépkocsikból is lopják az üzemanyagot.

Hétfőre virradóra járt a tolvaj a ház udvarán, majd az ott parkoló Suzuki típusú gépkocsi tanksapkáját lecsavarva a tankból  15 liter benzint lopott el.

 

Karcag:

Továbbra is lopják a kutyákat.

Hat hónapos német juhász kan kutyust lopott el az ismeretlen tolvaj szombatra virradóra a ház udvaráról.

 

Cserkeszőlő:

Semmilyen körülmények között ne hagyják nyitva gépkocsijukat.

Hétfőn este az egyik benzinkútnál tankolt a helybéli férfi. Míg elment fizetni, nyitva hagyta gépkocsiját, s csak mikor pár perc múlva visszatért vette észre, hogy a szemfüles tolvaj ez idő alatt ellopta a gépkocsiban hagyott utazótáskáját, melyben készpénz és személyes iratai voltak.

 

Törökszentmiklós:

Egy Kft. telephelyéről egy 1,5 méteres, és egy 2 méteres 200 mm átmérőjű vas csövet és egy esztergapad célszerszámát lopta el ismeretlen tettes a hétvégén, melyek értéke több mint 50.000 Ft. Az ellopott vasanyagot megtalálták a rendőrök egy színesfém átvevőnél. A tolvajt elfogták, akit kihallgatását követően őrizetbe is vettek.

 

 

 

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget