Ma 2019. 2. 17, , Donát napja van.

CSALÁDI NAP A FIUMEIBEN

2009.05.23 16:49. - Booster

Ismét megrendezték a Fiumei Úti Általános Iskolában a Családi Napot. A szombati eseményre több iskolabeli kisdiák és szülei látogatott el.

Hirdetés

Ismét megrendezték a Fiumei Úti Általános Iskolában a Családi Napot. A szombati eseményre több iskolabeli kisdiák és szülei látogatott el.

 Május 23-án a Fiumei Úti Általános Iskola udvara megtelt zsibongással, élettel, akár egy udvaros szünetben, pedig szombat volt! Ez a második alkalom, hogy a szülők és a tanárok együtt sütöttek-főztek, míg a csemetéik nagy hévvel rúgták a bőrt, homokoztak a távolugrógödörben vagy vetélkedőkben vettek részt és a nyereményeket halomra hódították el. Ez egyfajta összebarátkoztató, kibékítő nap, ahol közelebb próbáljuk hozni a szülőket a tanárokkal és megmutassuk a gyerekeknek is, hogy az a pedagógus is ember, nem egy külön faj és vele is jól ki lehet jönni- mondta az igazgatóhelyettes asszony, Szabó Olga. Továbbá hozzátette, hasonló reményeket váltott ki ez a nap, mivel a tavalyi akkora sikert aratott, hogy a tavaszi mellett még egy szeptemberit is szerettek volna összehozni, de az nem valósult meg. Az iskola több mindenben is az első: ezen a napon kívül az alapítványi bál megrendezésében és még sok más iskolai összejövetelben.
 Programokban sem volt hiány, a csapatoknak ki kellett tölteni egy Te mit tudsz Szolnokról? kvízt. Több-kevesebb sikerrel mindenki ki tudott válaszolni két marhapöri között. A nap folyamán látható volt még a Szolnoki Thalia Színház zenés műsora, amit egy finom fagyival tökéletesen lehetett élvezni.

-Mandula-Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.13. 6.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget