Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

SAJTÓKÖZLEMÉNY - APEH

2010.02.09 15:46. -

2010. 02. 04.Adminisztrációs hiba miatt került fel az APEH adóslistájára a Dreher Sörgyárak Zrt. Adminisztrációs hiba következtében, ok nélkül kerültek feltüntetésre a Dreher Sörgyárak Zrt. adatai az Adó- és Ellenőrzési Értesítő 2010. január 21-i 1. számának 10. oldalán, a jelentős összegű adóhiánnyal érintett, az Art. 55.§ (3) és (4) bekezdése alapján nyilvánosságra hozandó adózói adatokról megjelentetett APEH közlemény b) táblázat 11. sorában. Az adóhatóság a téves közzététel helyreigazítását kezdeményezte az Adó- és Ellenőrzési Értesítő következő számában.Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal

Hirdetés

2010. 02. 04.

Adminisztrációs hiba miatt került fel az APEH adóslistájára
a Dreher Sörgyárak Zrt.

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal

Hirdetés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden

Webmail

Időjárás

Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?

♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)

♦ Helyi rádiók (0%)

♦ Helyi televízió (0%)

♦ Ingyenes újságok (28.57%)