Ma 2019. 1. 16, szerda, Gusztáv napja van.

A Szebb Jövő reményében, győzzön a Jobbik, nyerjen az ország!

2010.04.02 14:31. - Booster

JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM

Hirdetés

JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM

A Radikális Változás című programunk  megerősíti azokat, akik eddig is bíztak a Jobbikban, meggyőzi azokat, akik még nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és elbizonytalanítja azokat, akik Magyarországra nem hazájukként, a magyarságra nem nemzetükként tekintenek. Itt bárki feketén-fehéren elolvashatja, mit akar a Jobbik: a politikusbűnözés felszámolását, a cigányságbűnözés visszaszorítását, tisztességes, munkahelyeket teremtő gazdaságpolitikát, a hazai termelőket és vállalkozókat segítő államot, családi gazdaságokra épülő mezőgazdaságot, a megújuló rendőrségen és a vidéken felállítandó csendőrségen alapuló közbiztonságot, a nemzeti értékeket és érdekeket közvetítő oktatás-, kultúr- és médiapolitikát, felelős egészségügyet és nyugdíjrendszert, valódi nemzetpolitikát, itthoni boldogulást elősegítő ifjúságpolitikát. Egyszóval nemzeti önrendelkezésünk visszaszerzését. Még rövidebben: szebb jövőt!
 A Jobbik programja minden értelmes, tisztességes és igazságszerető magyar ember programja. Nem kerget nagy álmokat. Csak olyan alapvető dolgokat szeretnénk elérni, mint rend, gyarapodás, igazság és önrendelkezés. Ha valaki megismeri az elképzeléseinket, rájön, hogy mindig jobbikos volt, csak eddig nem tudott róla. Adja az Isten, hogy ez a program mielőbb elérje célját: Magyarország feltámadását.

Programunkat nem kampányanyagként írtuk, mely a választások után érvényét veszti, hanem azért, mert meg akarjuk valósítani, mert ezekért az elvekért és elképzelésekért akarunk, fogunk és érdemes küzdeni a magyar Országgyűlésben.

Hazánkat és nemzetünket- tekintve kitünő természeti és geopolitikai adottságainkat- csak tudatosan,  előre eltervezett módon lehetett ilyen mélyre lökni.Ennek a felismerése már a gyógyulás első lépése is egyben, hiszen így tudatosíthatjuk magunkban:senkire és semmire nem számíthatunk a megmaradásunkért folytatott küzdelemben, kizárólag saját magunkra.

A 2010-es választások tétjét nehéz lenne túlbecsülni.Az elmúlt 2 évtized legfontosabb választása vár ránk,hiszen nem egy egyszerű kormányváltás a tét, hanem a nemzet jövője.Valójában népszavazást tartunk az elmúlt 20 évről.Ha az 1990 óta tartó rendszer folytatódik, vagy azon csak apróbb korrekciók történnek, az nagyon gyorsan akár Magyarország végét is jelentheti.Ha azonban sikerül 20 éves tévútjáról visszavezetni a helyes útra hazánkat és végre kezünkbe venni sorsunkat, akkor megmaradhatunk.
Aki az előbbit, a hazugságok és árulások folytatását szeretné, az válassza bármelyik jelenlegi parlamenti pártot, aki viszont a gyarapodást és a nemzeti önrendelkezés kivívását akarja, most végre annak is van választása.Nem csupán a nagyobbik és kisebbik rossz között, hanem bátran és nyugodtan teheti le voksát a Jobbikra és programjára.

A Szebb Jövő reményében, győzzön a Jobbik, nyerjen az ország!

Baráth Zsolt                                         Kaloczkai Sándor
3. vk. országgyűlési                             4. vk. országgyűlési
képviselőjelöltje                                  képviselőjelöltje


(fizetett politikai hirdetés)


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget