Ma 2021. 1. 22, péntek, Vince napja van.

MSZP-s álüzenetekkel hívogatnak választókat

2010.04.08 09:05. -

KAMPÁNY  | Az elmúlt napokban több bejelentés érkezett az MSZP Szolnok Városi Szervezetéhez, hogy a választókat telefonon Iváncsik Imre képviselőjelölt nevében keresik meg, és az emberekkel neki tulajdonított, elbizonytalanító üzenetet közölnek - tájékoztatta a párt városi elnöke szerdán az MTI-t.Az üzenet szövegében egyebek mellett a következők hallhatók: "csalódtam pártomban, így már nem támogatom céljait, (...) ezen a választáson mégsem indulok, visszalépek" - tette hozzá Csák László.Az üzenet politikai ellenfeleink tisztességtelen és alantas kampányfogása, amely nem felel meg a valóságnak.Megerősítjük, hogy továbbra is Iváncsik Imre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4-es számú egyéni választókerületben az MSZP egyéni jelöltje - húzta alá a városi elnök.Jelezte: a telefonhívásokkal kapcsolatban rendőrségi feljelentést tesznek, és a helyi választási bizottságnál kifogást nyújtanak be.Az MSZP szóvivője szerint a telefonhívások mögött a Fidesz áll, amely - szavai szerint - mindent megtesz, hogy "felszalámizza" a demokratikus oldalt, "amelyet jószerivel (...) az MSZP tud képviselni".

Hirdetés

KAMPÁNY  |
Az elmúlt napokban több bejelentés érkezett az MSZP Szolnok Városi Szervezetéhez, hogy a választókat telefonon Iváncsik Imre képviselőjelölt nevében keresik meg, és az emberekkel neki tulajdonított, elbizonytalanító üzenetet közölnek - tájékoztatta a párt városi elnöke szerdán az MTI-t.

Az üzenet szövegében egyebek mellett a következők hallhatók: "csalódtam pártomban, így már nem támogatom céljait, (...) ezen a választáson mégsem indulok, visszalépek" - tette hozzá Csák László.

Az üzenet politikai ellenfeleink tisztességtelen és alantas kampányfogása, amely nem felel meg a valóságnak.

Megerősítjük, hogy továbbra is Iváncsik Imre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4-es számú egyéni választókerületben az MSZP egyéni jelöltje - húzta alá a városi elnök.
Jelezte: a telefonhívásokkal kapcsolatban rendőrségi feljelentést tesznek, és a helyi választási bizottságnál kifogást nyújtanak be.

Az MSZP szóvivője szerint a telefonhívások mögött a Fidesz áll, amely - szavai szerint - mindent megtesz, hogy "felszalámizza" a demokratikus oldalt, "amelyet jószerivel (...) az MSZP tud képviselni".

Példaként említette, hogy szerdán két bejelentés is érkezett a "demokratikus forródrótra", az egyik szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rákócziújfaluban kaptak olyan hívást, hogy Iváncsik Imre államtitkár visszalépett a jelöltségtől. Eközben Győrben azzal hívtak fel embereket, hogy Iványi Gábor lelkész, volt MSZP-tagként arra buzdít, hogy minél többen szavazzanak a Fideszre.

Hozzátette, Iványi Gábor nevében nem csak Győrben, de Budapest 10. és 11. választókerületében is a Fideszre való szavazásra buzdítottak.

Korábbi eseteket említve elmondta, a Fejér megyei Gárdonyban, illetve a Komárom-Esztergom megyei Tatán érkeztek hívások, hogy Ecsődi László országgyűlési képviselő, valamint Szaniszló Zoltán, a Komárom megyei közgyűlés tagja visszalépett a jelöltségtől.

A szóvivő kategorikusan leszögezte, hogy a hívások tartalma valótlan, és képviselőjelöltjeik továbbra is minden választókerületben dolgoznak.
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget