Ma 2020. 2. 17, hétfő, Donát napja van.

Üdülési csekkel Szabadtéri-jegyet - akár Szolnokon is !

2010.04.19 13:50. - Booster

Rendhagyó jegyértékesítési akció a Szegedi Szabadtéri előadásairaEgyszeri alkalommal, üdülési csekk beváltásával is hozzájuthatnak a Szegedi Szabadtéri előadásaira szóló belépőkhöz a szolnokiak: április 21-én, a fesztivál és a szegedi Tourinform közös roadshow-jának első állomásán. My Fair Lady, Hair, Carmen – a zenés színházak legcsábítóbb darabjaira válthatnak jegyet, melyek népszerű művészek, sztárok közreműködésével kerülnek színpadra a Dóm téren. Szeged városa számtalan élményt, programot, kulturális csemegét kínál vendégeinek: a nemrég megnyílt fürdőkomplexum és a REÖK kiállításai is várják a mediterrán városba érkezőket. Számos néző érkezik minden évben Jász-Nagykun-Szolnok megyéből a Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft. által szervezett nyári zenés színházi fesztivál népszerű előadásaira. A menedzsment most kivételes lehetőséggel szeretne kedveskedni nekik: április 21-én, a szolnoki Tiszainform Idegenforgalmi Szolgálat irodájában akár üdülési csekket is beválthatnak a jegyekért cserébe a leendő nézők, a szegedi Tourinformmal közös roadshow alkalmával. Erre pedig csupán Szegeden és Budapesten volt lehetőség.

Hirdetés

Rendhagyó jegyértékesítési akció a Szegedi Szabadtéri előadásaira

Egyszeri alkalommal, üdülési csekk beváltásával is hozzájuthatnak a Szegedi Szabadtéri előadásaira szóló belépőkhöz a szolnokiak: április 21-én, a fesztivál és a szegedi Tourinform közös roadshow-jának első állomásán. My Fair Lady, Hair, Carmen – a zenés színházak legcsábítóbb darabjaira válthatnak jegyet, melyek népszerű művészek, sztárok közreműködésével kerülnek színpadra a Dóm téren. Szeged városa számtalan élményt, programot, kulturális csemegét kínál vendégeinek: a nemrég megnyílt fürdőkomplexum és a REÖK kiállításai is várják a mediterrán városba érkezőket.

Számos néző érkezik minden évben Jász-Nagykun-Szolnok megyéből a Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft. által szervezett nyári zenés színházi fesztivál népszerű előadásaira. A menedzsment most kivételes lehetőséggel szeretne kedveskedni nekik: április 21-én, a szolnoki Tiszainform Idegenforgalmi Szolgálat irodájában akár üdülési csekket is beválthatnak a jegyekért cserébe a leendő nézők, a szegedi Tourinformmal közös roadshow alkalmával. Erre pedig csupán Szegeden és Budapesten volt lehetőség.

Sőt, akár kedvezményes bérleteket is vásárolhatnak, amelyek két-két fantasztikus produkciót kínálnak. Az Interticket hálózatán keresztüli és az online jegyértékesítésnek köszönhetően már eddig is módjukban állt saját városukban megvásárolni a szegedi fesztivál egyes előadásaira szóló belépőket, ám ez az egyszeri, április 21-ei alkalom így még több lehetőséget ad.

A roadshow – melynek második helyszíne Kecskemét – még ennél is több nyári programot kínál: a turisztikailag kiemelkedő jelentőségű szegedi újdonságokat mutatja be a Szegedre látogatóknak. Szeged nem csupán a rendezvény-, kulturális és fesztiválturizmus fellegvára, immár kiemelkedő lehetőségekkel rendelkezik a wellness és a gyógyturizmus területén is.

A Szabadtéri előadásaival együtt a két és fél éve működő összművészeti központ, a REÖK és a nemrég elkészült Napfényfürdő lehetőségei akár kétnapos, minőségi kultúrával és aktív kikapcsolódással teli programot kínálnak a Szegedre látogatóknak. A REÖK nívós képzőművészeti kiállításai ráadásul ingyenesen megtekinthetők a Szabadtéri nézői számára, a belépőjegy felmutatásával, egy alkalommal: idén nyáron a XIII. Táblaképfestészeti Biennálé valamint a darmstadt-i és cambridge-i kortárs alkotásokat bemutató és a krakkói grafikai tárlatok.

Szegedi Szabadtéri Játékok 2010-04-19
My Fair Lady – Novák Eszter rendezésében, sztárszereplőkkel

Sztárszínészekkel kerül színre, Novák Eszter rendezésében a My Fair Lady. Főbb szerepekben a Tompos Kátyát, Széles Lászlót, Venczel Verát, Gálvölgyi Jánost, Bezerédi Zoltán valamint Szabó Kimmel Tamást láthatják a nézők. A rendezőnő koncepciójában az erőteljes tömegjelenetek, látványos show-elemek a meghatározók, amire alkalmat is adnak a darabban látható színes forgatagok, a piactéri, grandiózus báli és lóverseny-jelenetek.

Dózsa – Novák Péter újra táncos szerepben

A Dózsa címszerepében tér vissza a tánc műfajához Novák Péter. Zsuráfszky Zoltán rendezésében láthatják a nézők a Dózsa György tetteit elmesélő „tánckrónikát”, melyben Szarka Tamás (Ghymes) egyes dalok szerzőjeként és színpadi zenészként, énekesként is közreműködik. Az autentikus, élő színpadi zenében dudások, furulyások, síposok működnek majd közre, illetve török, szlovák, orosz, román és szerb együttesek táncosai és zenészei.

Operett-Opera Gála – a Budapesti Operettszínháztól
Sztárvendég: Miklósa Erika

Az operett műfajában jeles színészek – így Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, Fischl Mónika, Kállay Bori, Szendy Szilvi, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Csere László, Peller Károly és Faragó András – most egy másik műfajra kalandozhatnak a sztárvendég, nemzetközi operadívánk, Miklósa Erika közreműködésével. Az Operettszínház vendégjátékát Béres Attila rendezi. Az Operett-Opera Gála Pécs 2010 – Európa Kulturális Fővárosa támogatásával valósul meg.

Carmen – KEROR operát rendez, nemzetközi szereposztással

Kerényi Miklós Gábor tíz éve nem rendezett operát: idén a Carment állítja színpadra a Dóm téren. Bizet operájában a népszerű zene mellett a furcsa, misztikus és tragikus drámai vonal és a füstös erotika érinti meg. A produkció szereposztása nemzetközi: Carment hazai művésznőnk, Schöck Atala, Don José-t a kiváló lengyel tenor, Arnold Rutkowski, a 2009-es, Domingo által alapított Operalia énekverseny különdíjasa és a maistro lengyelországi koncertjének meghívott vendége alakítja. Micaela Frankó Tünde lesz. Escamillot az amerikai Lee Poulis játssza – őt a 2008/2009-es évadban a német zenekritikusok az év fiatal énekesének választották.

Hair – Bagó Bertalan rendezésében, Dolhai főszereplésével

A Central Park is megelevenedik a színpadon a lenyűgöző vetítések segítségével, melyek a Hair produkciót színesítik majd. A musical Bagó Bertalan rendezésében, fantasztikus szereposztással kerül színre. A főszerepet, George Bergert a hazai musicaljátszás legnépszerűbb sztárja, Dolhai Attila alakítja, Sheila Peller Anna, Bukowski Szemenyei János, Woof pedig Kerényi Miklós Máté lesz.

Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.12 (6. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget