Ma 2019. 4. 22, hétfő, Csilla napja van.

Ő Miss Blikk Április!

2010.05.03 13:37. - Booster

SZOLNOK — Nem is merte beleélni magát Balogh Zsófi (22), hogy ő lehet április szépe, most azonban majd kiugrott a bőréből, amikor meghallotta az eredményt.A kozmetikusnak tanuló lány önbizalomnövelő szándékkal jelentkezett a Blikk szépségversenyére, amelynek második rostáján is sikeresen túljutott.– Nem is jutok szóhoz, annyira örülök neki. Bár a családom biztatott, az interneten olvasott kommentek alapján még remélni sem mertem, hogy idáig juthatok – mesélte örömmámorban Zsófi, aki elsöprő fölénnyel nyert. A Blikk minden szerdán bemutat egy lányt, akikre az olvasók egy hónapon keresztül adhatják le szavazatukat. Az eddigiektől eltérően a hölgyeket 1–10-ig értékelhették, és az került ki győztesként, aki a legmagasabb átlagot érte el. A tizennyolcezer szavazat alapján Zsófi 7,49 százalékot ért el,  aminek  a  természetes szépségű, törékeny lány nagyon örül. Amikor közöltük vele a jó hírt, éppen egyedül volt otthon, így senkinek sem újságolhatta el, de biztosan hatalmas meglepetést okoz vele édesanyjának és barátjának egyaránt.

Hirdetés

SZOLNOKNem is merte beleélni magát Balogh Zsófi (22), hogy ő lehet április szépe, most azonban majd kiugrott a bőréből, amikor meghallotta az eredményt.

A kozmetikusnak tanuló lány önbizalomnövelő szándékkal jelentkezett a Blikk szépségversenyére, amelynek második rostáján is sikeresen túljutott.

– Nem is jutok szóhoz, annyira örülök neki. Bár a családom biztatott, az interneten olvasott kommentek alapján még remélni sem mertem, hogy idáig juthatok – mesélte örömmámorban Zsófi, aki elsöprő fölénnyel nyert.
A Blikk minden szerdán bemutat egy lányt, akikre az olvasók egy hónapon keresztül adhatják le szavazatukat. Az eddigiektől eltérően a hölgyeket 1–10-ig értékelhették, és az került ki győztesként, aki a legmagasabb átlagot érte el. A tizennyolcezer szavazat alapján Zsófi 7,49 százalékot ért el,  aminek  a  természetes szépségű, törékeny lány nagyon örül. Amikor közöltük vele a jó hírt, éppen egyedül volt otthon, így senkinek sem újságolhatta el, de biztosan hatalmas meglepetést okoz vele édesanyjának és barátjának egyaránt.
– A fotózás előtt pár nappal megkérdeztem a páromat, hogy mit szól az ötlethez.  Ha neki nem tetszett volna, akkor biztosan nem indulok. Bár a képeket nem véleményezte, de ő is nagyon büszke volt rám. A legnehezebb eset mégis a bátyám volt, aki oroszlánként óv engem. Amikor megjelent az újság, akkor viszont büszkén mutogatta az ismerőseinek – tette hozzá Zsófi, akinek most már nemcsak a közelgő vizsgái miatt kell izgulnia, hanem azért is, hogy övé legyen az egymillió forintos fődíj és a neves nyuszis magazin fotózása.

– Kíváncsian várom a további „ellenfeleket", de az eddigiek alapján elég erős a verseny. Ennek ellenére remélem, hogy én nyerem meg a fődíjat – mondta a Blikknek Zsófi, akinek kellően megjött az önbizalma, és másokat is csak biztatni tud, hogy jelentkezzenek, hiszen csak nyerhetnek vele.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Irányár Megyei Hirdető 2019.04.17. 15.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget