Ma 2020. 8. 7, péntek, Ibolya napja van.

Bár színjáték, mégis felháborító

2010.08.02 08:47. -

Tisztelt Szolnokinaplo olvasók, az itt megjelenő videót, többek kérésére töröltük.tisztelettel: szerk.                                      Szereplők : Szabó I. ,                                                         Kosztyu B.                                       Videós:       Tacopulosz P.

HirdetésTisztelt Szolnokinaplo olvasók, az itt megjelenő videót, többek kérésére töröltük.

tisztelettel: szerk.

                                      Szereplők : Szabó I. ,
                                                         Kosztyu B.
                                      Videós:       Tacopulosz P.

Hazafelé menet mindennap látom volt iskolámat. Látványa nem derít fel. A múlt fényei már megfakultak rajta. A köntöshöz hasonló állapotban lehetnek az iskolák belső viszonyai is a fenti videó szerint Az én valamikori iskolámat nézve valóban igazoltnak látom az oktatási és kulturális miniszter tavaly előtt tett kijelentését: a hatvanas évek végén, a hetvenes évek elején volt hazánkban utoljára átfogó iskolafelújítási program. (Az pedig elég régen volt.) Gondolkodóba estem mit tegyek a fenti videóval? Küldjem el az adott iskolának, rakjam fel ide, vagy hallgassak róla. A közzé tételt és az elküldést választottam. Nem nyugtat meg, hogy ilyen előfordul Szolnokon. Ez egy megrendezett, nem valódi verekedés, ami túlmutat az egyszerű csínytevésen. A rendőrség nem tudja teljességgel megoldani az agresszív bandák támadásainak problémáját sem.
 Attól sem érezhetem sem magamat, sem gyermekeimet biztonságban, hogy az agressziókutató szakember azt tanácsolta, ha bajba kerülök, vegyem fel a nyúlcipőt, és minél gyorsabban meneküljek. El tudom képzelni, meddig jutnék 5-6 fiatal kisportolt suhanc elöl 43 évesen „A vészhelyzetben hívjam a rendőrséget!” megoldás sem tűnik az igazinak, bár kíváncsi lennék, mit szólna a kegyetlen és agresszív banda vezére, amikor bejelentem neki, hogy várjon már egy kicsit a megverésemmel, előbb hívom a rendőrséget.

 Kovács Mihály


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget