Ma 2020. 7. 5, , Sarolta, Emese napja van.

Pápa–Szolnok 0–0

2010.08.08 08:20. -

A labdarúgó NB I 2. fordulójának szombat esti mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a Lombard Pápa a Szolnokkal. Mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, ám egyikből sem sikerült a kapuba találniuk, így igazságos eredmény született. Küzdelem volt, gól nem Pápán (Fotó: Hegedűs Gábor)A labdarúgó NB I 2. fordulójának egyik kora esti szombati mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a Lombard Pápa a Szolnokkal. Mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, ám egyikből sem sikerült a kapuba találniuk, így igazságos eredmény született. Pápán kezdte meg 62 éves távolléte után NB I-es szereplését a Szolnok. A csapat utoljára az 1947–1948-as szezonban szerepelt az első osztályban (emlékezetes végjátékban a Csepel lett a bajnok), de a szurkolók valószínűleg nem az év végi eredményt ismételnék meg – a gárda akkor kiesett az élvonalból...

Hirdetés


A labdarúgó NB I 2. fordulójának szombat esti mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a Lombard Pápa a Szolnokkal. Mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, ám egyikből sem sikerült a kapuba találniuk, így igazságos eredmény született.

Küzdelem volt, gól nem Pápán (Fotó: Hegedűs Gábor)

A labdarúgó NB I 2. fordulójának egyik kora esti szombati mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a Lombard Pápa a Szolnokkal. Mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, ám egyikből sem sikerült a kapuba találniuk, így igazságos eredmény született.

Pápán kezdte meg 62 éves távolléte után NB I-es szereplését a Szolnok. A csapat utoljára az 1947–1948-as szezonban szerepelt az első osztályban (emlékezetes végjátékban a Csepel lett a bajnok), de a szurkolók valószínűleg nem az év végi eredményt ismételnék meg – a gárda akkor kiesett az élvonalból...

Két gyors helyzettel indítottak a vendégek. Az Újpestről igazolt Mohamed Remili szánta el magát lövésre 35 méterről, bombáját Szűcs Lajos szögletre tolta. Egy perccel később ismét a legutóbbi évad legjobb kapusának választott játékos volt a főszereplő, amikor Koós Gábor pörgetését hárította.

Kezdett éledezni a Pápa, ám csak veszélyes beadásokra és nagyobb labdabirtoklásra futotta erejéből. Ezután egy ideig a mezőnyben pattogott a labda, majd ismét a vendégek kezdeményeztek. A kameruni légiós, Hervé Christian Tchami előbb nagy helyzetben elcsúszott, így a labda csak az oldalhálóban kötött ki, majd éles beadását kellett a védőknek menteniük.

A 24. perctől Tóth Norbert percei következtek. A szintén Újpestről megszerzett középpályás háromszor is megkínálta Tarczy Pált, ám a szolnokiak kapusa igazolta, hogy megérte szerződtetni a BKV Előrétől, hatalmas bravúrral védett mindhárom alkalommal.

A második játékrész elején is az újonc támadott többet. A korábbi Lombard-csatár, Alex José de Paula és Pető Zoltán kísérleteit Szűcs hatástalanította, míg a másik oldalon továbbra is csak Tóth veszélyeztetett.

A 60. perctől a Lombard átvette a meccs irányítását, de Bárányos Zsolt és Heffler Norbert próbálkozásai után sem született gól. Tarczy és Szűcs továbbra is biztosan állta a sarat.

Az utolsó 20 percben leginkább a cseréket és a sárga lapokat jegyezhettük fel, ám a 93. percben megnyerhette volna a meccset Véber György csapata, csakhogy Tóth Gábor hat méterről leadott fejese elkerülte a kaput.

A helyzetek alapján mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet, így a döntetlen igazságos eredménynek mondható.

www.nemzetisport.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget