Ma 2019. 1. 17, csütörtök, Antal napja van.

Az összefogás jegyében.

2010.08.18 22:13. - Booster

Az önkormányzat, a Sportcentrum, az Szigligeti Színház és az Ifjúságért Egyesület, együtt szervezte meg az idei Szent István napi ünnepet Szolnokon. A különböző rendezvények három napon átvárják a szórakozni vágyókat- hangzott el a mai tájékoztatón.A programok már augusztus 19-én elindulnak a 15 éves Etno zenei fesztivállal. A rendezvény helyszíne változott. A Galéria mellől a gyaloghíd építése miatt átköltöztek a Tisza Parkba. Pénteken reggel 9 órakor az utcai kosárlabda vesennnyel indul a nap. A gyerekeket, családokat pedig 10 órától várják a színes szórakozási lehetőségek. Ezután a szolnokiak az ünnepélyes megnyító után, három órától vehetik birtokba a színház új épületét. Az érdeklődők a Szín-Mű-Helyben is számos programon vehetnek részt, a közös fényképezéstől a rendhagyó olvasópróbáig. A színház a napi bevételt az árvízkárosultaknak ajánlotta fel. Az önkéntes adományokat a három helyszínen kihelyzett urnákban gyűjtik. A vízi- és légi parádé déluán 5 órakor kezdődik, amelyet két zenei csemege követ. Fellép a Kormorán együttes, majd a viziszínpadon Mága Zoltán, és a Szolnoki Szimfónikusokkal közösen muzsikál. A hagyományos tűzijáték sem marad el. A támogatóknak köszönhetően, 21

Hirdetés


Az önkormányzat, a Sportcentrum, az Szigligeti Színház és az Ifjúságért Egyesület, együtt szervezte meg az idei Szent István napi ünnepet Szolnokon. A különböző rendezvények három napon átvárják a szórakozni vágyókat- hangzott el a mai tájékoztatón.
A programok már augusztus 19-én elindulnak a 15 éves Etno zenei fesztivállal. A rendezvény helyszíne változott. A Galéria mellől a gyaloghíd építése miatt átköltöztek a Tisza Parkba. Pénteken reggel 9 órakor az utcai kosárlabda vesennnyel indul a nap. A gyerekeket, családokat pedig 10 órától várják a színes szórakozási lehetőségek. Ezután a szolnokiak az ünnepélyes megnyító után, három órától vehetik birtokba a színház új épületét. Az érdeklődők a Szín-Mű-Helyben is számos programon vehetnek részt, a közös fényképezéstől a rendhagyó olvasópróbáig. A színház a napi bevételt az árvízkárosultaknak ajánlotta fel. Az önkéntes adományokat a három helyszínen kihelyzett urnákban gyűjtik. A vízi- és légi parádé déluán 5 órakor kezdődik, amelyet két zenei csemege követ. Fellép a Kormorán együttes, majd a viziszínpadon Mága Zoltán, és a Szolnoki Szimfónikusokkal közösen muzsikál. A hagyományos tűzijáték sem marad el. A támogatóknak köszönhetően, 21 órától a korábbiaknál is hosszabb és látványosabb lesz. A nap utcabállal fejeződik be.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget