Ma 2020. 2. 17, hétfő, Donát napja van.

Rékasi Károly a kolbászra és a vörösborra esküszik

2010.08.27 09:22. - Booster

Az Egy CSEpp Teszt országos szűrőprogram 2010. augusztus 27-én Szolnokra érkezik, ahol az érdeklődők nemcsak ingyenes egészségügyi szűréseken vehetnek részt, de még a megye szülötteivel, Détár Enikővel és Rékasi Károllyal is találkozhatnak. Az Egy csepp figyelem Alapítvány péntekről péntekre végiglátogatja az ország megyeszékhelyeit, és felhívja az emberek figyelmét a rendszeres egészségügyi szűrések fontosságára. Az alapítvány munkatársai ezúttal szívesen várnak minden szolnokit, aki szeretne tenni az egészségéért. A helyszínen több sátor várja majd a látogatókat:

Hirdetés

Az Egy CSEpp Teszt országos szűrőprogram 2010. augusztus 27-én Szolnokra érkezik, ahol az érdeklődők nemcsak ingyenes egészségügyi szűréseken vehetnek részt, de még a megye szülötteivel, Détár Enikővel és Rékasi Károllyal is találkozhatnak.

Az Egy csepp figyelem Alapítvány péntekről péntekre végiglátogatja az ország megyeszékhelyeit, és felhívja az emberek figyelmét a rendszeres egészségügyi szűrések fontosságára. Az alapítvány munkatársai ezúttal szívesen várnak minden szolnokit, aki szeretne tenni az egészségéért. A helyszínen több sátor várja majd a látogatókat: melanómaszűrésen, vérnyomás-, koleszterin-, testösszetétel- és vércukormérésen, illetve hajvizsgálaton vehetnek részt az egészségükért aggódó helyiek.

  Détár Enikő    fotó: rtlklub.sajtoklub.tv - Bársony Bence
        Détár Enikő fotó: rtlklub.sajtoklub.tv - Bársony Bence


A rendezvényen jelen lesz az RTL Klub két Jász-Nagykun-Szolnok megyei sztárja is, Détár Enikő ugyanis Szolnokon, Rékasi Károly pedig Jászberényben született. A szűrőkampány kapcsán a házaspár elmondta, hogy egészségtudatos életmódot követnek, de ennek gyakorlatát a saját igényeikhez alakították.

"Vércsoportom szerint elsősorban zöldségeken kellene élnem. De nem tagadhatom, hogy alapvetően ragadozó vagyok, imádom a húst, és persze elő-előfordul, hogy miután hazaérek, az irányt rögtön az éléskamra felé veszem, és levágok egy darabot az ott lógó kolbászokból" - vall Rékasi Károly. - "Emellett persze megpróbálunk egészségesen táplálkozni, de inkább arra figyelünk, hogy mit mivel eszünk. Szerintünk így is lehet jókat, sőt jó nagyokat lakmározni, és annak is megvan a maga hangulata, ha vacsora után kiülünk a teraszra egy pohár vörösbor társaságában" - tette hozzá.
Mivel mindketten rendszeres látogatói a konditeremnek, nem kell attól tartaniuk, hogy az ételek kilók formájában " állnak bosszút". És hogy az elmélet és a módszer helyénvaló-e? Most pénteken Szolnokon egészségtesztjeik eredményeiből ez is kiderül.z Egy csepp figyelem Alapítvány célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a rendszeres egészségügyi szűrések fontosságára, valamint segítséget nyújtson abban, hogy a megfelelő szakorvoshoz, háziorvoshoz jussanak el azok, akiknek az értékei eltérnek a kívánatostól.
A további helyszínekről és időpontokról a www.egycseppfigyelem.hu-n tájékozódhat.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.12 (6. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget