Ma 2018. 10. 23, kedd, Gyöngyi napja van.

A lakók kérték, a képviselő és az egyesület segített

2010.09.01 09:51. - Booster

Hosszú évek alatt temérdek hulladék gyűlt ösze az egyik Bartók Béla úti ház udvarán. A környék lakói panaszkodtak az emiatt elszaporodó rágcsálókra, s kérték a terület képviselőjét, Ferenczné Teleky Évát, segítsen felszámolni az utca szégyenfoltját. - A környéken élők hozzám, valamint a Széchenyi Lakótelepért Egyesülethez is fordultak - mondta a képviselőnő. - A család néhány tagja mellett a Munkalehetőség a Jövőért Nonprofit Kft. segített az udvar kitakarításában. Mint azt a képviselő elmondta: négyven köbméternyire becsült, óriási mennyiségű hulladékról van szó, melynek elszállításában a Remondis segítségét kérte, s kapta meg.

Hirdetés


Hosszú évek alatt temérdek hulladék gyűlt ösze az egyik Bartók Béla úti ház udvarán. A környék lakói panaszkodtak az emiatt elszaporodó rágcsálókra, s kérték a terület képviselőjét, Ferenczné Teleky Évát, segítsen felszámolni az utca szégyenfoltját.

- A környéken élők hozzám, valamint a Széchenyi Lakótelepért Egyesülethez is fordultak - mondta a képviselőnő. - A család néhány tagja mellett a Munkalehetőség a Jövőért Nonprofit Kft. segített az udvar kitakarításában.

Mint azt a képviselő elmondta: négyven köbméternyire becsült, óriási mennyiségű hulladékról van szó, melynek elszállításában a Remondis segítségét kérte, s kapta meg.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget