Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Emberölés kísérlete miatt őrizetben az elkövető

2010.09.26 18:14. - Booster

Emberölés kísérlete miatt őrizetbe vették azt az 55 éves szolnoki férfit, aki szombaton este, elsődleges adatok alapján erősen ittas állapotban összeszólalkozott albérlőjével. A vitát dulakodás követte, melynek során az elkövető egy késsel többször megvágta és megszúrta 46 éves áldozatát. Az egyik szúrás a bal mellkason, szívtájékon érte a sértettet, aki szerencsére 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A 46 éves férfit kórházba szállították, majd ellátása után lakására bocsátották. Az elkövetőt a rendőrök azonnal őrizetbe vették, akinek emberölés kísérlete miatt kell majd felelnie.

Hirdetés

Emberölés kísérlete miatt őrizetbe vették azt az 55 éves szolnoki férfit, aki szombaton este, elsődleges adatok alapján erősen ittas állapotban összeszólalkozott albérlőjével.

A vitát dulakodás követte, melynek során az elkövető egy késsel többször megvágta és megszúrta 46 éves áldozatát. Az egyik szúrás a bal mellkason, szívtájékon érte a sértettet, aki szerencsére 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A 46 éves férfit kórházba szállították, majd ellátása után lakására bocsátották.

Az elkövetőt a rendőrök azonnal őrizetbe vették, akinek emberölés kísérlete miatt kell majd felelnie.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget