Ma 2018. 12. 17, hétfő, Lázár napja van.

Izzik a csarnok ,itt a Magyar Bajnok!

2010.10.12 09:13. - Booster

   Ismét egy jó kosárlabda csapat van kialakulóban a városunkban,a bemutatkozás legalább is ezt ígéri. Mint tudjuk, az Olaj KK két mérkőzésen győzte le a ciprusi elitgárdának kikiáltott és nagy dérrer - durral beharangozott Keravnos Strovolou együttesét.

Hirdetés

   Ismét egy jó kosárlabda csapat van kialakulóban a városunkban,a bemutatkozás legalább is ezt ígéri. Mint tudjuk, az Olaj KK két mérkőzésen győzte le a ciprusi elitgárdának kikiáltott és nagy dérrer - durral beharangozott Keravnos Strovolou együttesét.


A mieink már itthon pontot/tokat/ tettek a dolog végére, hiszen 23 ponttal múlták felül a vendégcsapatot, úgy, hogy Memosz Joannou legényei csak asziszta szerepet töltöttek be az Olaj csapata mellett.
Az itthoni mérkőzésről napokig lehetne ódákat zengeni, aki pedig látta az sokáig nem felejti el Báder Marciék öröm kosárlabdázását.
Szinte nem volt ember, aki ne féltette volna a Pór alakulatot a kinti meccs előtt, még a legvadabb elképzelésben sem szerepelt a győzelem, de a csapat kint is sikerrel vette az akadályt és így bekerült az EuroChallange csoport körébe.
Okos és taktikus játékkal rukkoltak elő Clarkék,a védekezésben múlták felül a soklégióssal kiálló ciprusiakat ,de a támadó játék is sokat javult a tavalyi szezon játékához képest.
Az edző páros érti egymást, és ismerik a játékosokat, aki pedig most igazolt az Olajhoz, nos, gyorsan beilleszkedtek és szívvel, lélekkel tették a dolgukat.
Totter a nagy labda csenő ,Clark aki olyan a védekezésben akár a beton,Budimir pedig a kezdeti lámpalázát levetve öröm kosárlabdával rukkolt elő,Szabó Petike a magas emberek között remekül helyt állt. Grebenár Peti....szerintem nagyon jó játékos és egyszer meg fogja mutatni ,hogy mit tud.
Báder Marci a palánkszaggató zsákolásaival, Horváth Ákos a mindig jókor dobott tripláival demoralizálta Johnsont és társait.
Amikor pedig Fodor Marci , Trepák Zoli és Vesztergom Zsolti is egészséges lesz .........hát,reméljük a csoport kőrben is jó eredményt érünk el,nem beszélve a bajnokságról,ahol  nagy tervei vannak szurkolónak és játékosnak egyaránt.
Hétfőn indul a bajnoki szezon a csapatunknak, a csarnok szerintem "robbanni"fog a hatalmas hangerőtől, amikor kifutnak a játékosok a pályára.
Aki nem volt még a szolnoki katlanban ,annak itt a remek alkalom ,hogy élőben lássa és kiabálva szurkoljon az Olajnak,sokkal másabb, mint a televízióban .A  csarnokban HANGULAT van,olyan amilyen sehol másutt az országban és megkockáztatom egész Európában is kevés helyen.
HAJRÁ OLAJ!Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.12. 49.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget