Ma 2019. 1. 24, csütörtök, Timót napja van.

Jászkun Volán

2011.01.18 10:25. - Booster

Óvodások és iskolások utazási igényeihez igazítottak két buszjáratot A kengyeli önkormányzat kérésére hétfőtől az óvodások és az iskolások utazási igényei alapján módosította két autóbuszjáratának menetrendjét a Jászkun Volán - közölte Nagy Szilárd, a Szolnok megyei település fideszes polgármestere az MTI-vel. A 303 lakosú Bagi-major kistelepülésről harmincegy gyermek utazik a tanév minden napján Kengyelre az iskolába, illetve az óvodába - mondta Nagy Szilárd. Tájékoztatása szerint a buszközlekedés korábban nem igazodott kellőképpen a gyermekek és a szülők kényelméhez. Különösen az óvodásoknak rövidült le az óvodában eltöltött ideje, mert őket már délután fél 2-kor el kellett hozni az intézményből, ha utazásuk a buszhoz volt kötve. Tovább . . .

Hirdetés

Óvodások és iskolások utazási igényeihez igazítottak két buszjáratot

A kengyeli önkormányzat kérésére hétfőtől az óvodások és az iskolások utazási igényei alapján módosította két autóbuszjáratának menetrendjét a Jászkun Volán - közölte Nagy Szilárd, a Szolnok megyei település fideszes polgármestere az MTI-vel.

A 303 lakosú Bagi-major kistelepülésről harmincegy gyermek utazik a tanév minden napján Kengyelre az iskolába, illetve az óvodába - mondta Nagy Szilárd. Tájékoztatása szerint a buszközlekedés korábban nem igazodott kellőképpen a gyermekek és a szülők kényelméhez. Különösen az óvodásoknak rövidült le az óvodában eltöltött ideje, mert őket már délután fél 2-kor el kellett hozni az intézményből, ha utazásuk a buszhoz volt kötve. Tovább . . .

Az önkormányzat kérésére a Volán-vezetőség átírta a menetrendet, így január 17-től minden iskolai napon 16 órakor buszt indítanak a kengyeli iskolától Bagi-majorba, ahonnan 16 óra 11 perckor indul vissza a járat. 
A buszon megoldották a gyermekek felügyeletét is - jegyezte meg az elöljáró, hozzátéve: ily módon várhatóan több bagi-majori gyermek és szülő számára válnak kedveltebbé Kengyel oktatási-nevelési intézményei.

 

Nagy Szilárd közölte azt is, hogy szintén iskolai napokon délelőtt fél 11-kor új autóbuszjárat indul Törökszentmiklósról Kengyelre, illetve onnan 11 órakor vissza.
 


MTI

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.23. 3.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget