Ma 2020. 6. 1, hétfő, Tünde napja van.

Sok jóra nem számítsunk: drágulni fog az áram és a gáz is

2011.01.30 11:31. -

Áremelkedést várnak a villamosenergia- és a gázipar vezetői 2011 első felében az energiainfo.hu internetes hírportál legfrissebb felmérése szerint. A szakemberek azt nehezményezték, hogy a politika továbbra is összekeveri a szociálpolitikát az energiapolitikával. Tovább . . .

Hirdetés

Áremelkedést várnak a villamosenergia- és a gázipar vezetői 2011 első felében az energiainfo.hu internetes hírportál legfrissebb felmérése szerint. A szakemberek azt nehezményezték, hogy a politika továbbra is összekeveri a szociálpolitikát az energiapolitikával.

A szakportál húsz magyarországi erőműtársaság és áramkereskedő cég  vezetőjét kérdezte meg január második hetében az első félévi várakozásaikról. Valamennyi megkérdezett a gáz árának emelkedését várja, a válaszadók 60 százaléka pedig az áram nagykereskedelmi árának emelkedésére is számít. A többség, 80 százalék a gáztüzelésű erőművek jövedelmezőségének további romlását valószínűsíti, a többiek stagnálást várnak.

A piaci helyzetet minden cégvezető pesszimistán, volt, aki "minden eddiginél rosszabbnak" ítélte meg. Az energiainfo.hu felmérése során több vezető ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a "nagypolitika továbbra is összekeveri a szociálpolitikát az energiapolitikával, ezzel pedig igen csalóka üzenetet küld a piaci szereplőknek".Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget