Ma 2019. 3. 22, péntek, Benedek napja van.

Szenzáció! Baumgartner visszatérhet az F1-be

2011.02.17 19:21. - Booster

A legfrissebb hírek szerint Baumgartner Zsolt lehet a Hispania F1 Racing Team második versenyzője. Magyarország első F1-es pilótája egy hosszabb kihagyás után térhet vissza a legnagyobb kategóriába. Magyarország első és eddig egyetlen F1-es versenyzője 2003-ban debütált a legnagyobb kategóriában. Baumgartner Zsolt a Jordan színeiben mutatkozhatott be a Formula-1-ben. Tovább . . .

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint Baumgartner Zsolt lehet a Hispania F1 Racing Team második versenyzője. Magyarország első F1-es pilótája egy hosszabb kihagyás után térhet vissza a legnagyobb kategóriába.

Magyarország első és eddig egyetlen F1-es versenyzője 2003-ban debütált a legnagyobb kategóriában. Baumgartner Zsolt a Jordan színeiben mutatkozhatott be a Formula-1-ben.


2004-re a Minardi Cosworth versenyzője lett, és a csapattal Zsolt a 2004-es Amerikai Nagydíjon megszerezte élete első pontját, amikor a 8. helyen ért célba Indianapolisban. Baumgartner azóta kikerült az elit motorsport körforgásából, ám most ismét előkerült a neve, méghozzá a Formula-1-ben.

A legfrissebb hírek szerint ő lehet az indiai Narain Karthikeyan csapattársa, India első F1-es pilótája 2005 után tér vissza a sorozatba.

A Hispania F1 Racing Team továbbra sem jelentette be a második versenyzőjét, és a hírek szerint komoly pénzeket, 8-10 millió eurót kérnek a második ülésért. Ennek tudatában szenzáció lenne Baumgartner szerződtetése, de bízzunk a csodákban.

Baumgartner Zsolt hivatalos Twitter oldalán egy nagy bejelentésről beszél, a magyar versenyző mindössze annyit írt, hogy pénteken nagyon fontos dolgot hoz nyilvánosságra.

Forma-1-es híreink együttműködő partnere az f1-live.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget