Ma 2020. 7. 2, csütörtök, Ottó napja van.

Pit Girl választás 2011. – Vagány, motoros széplány kerestetik

2011.02.24 09:14. -

A Team Hungary Toth nem csak motoros teljesítményével szeretne kitűnni az idei Superbike VB-n, hanem háziasszonyaik szépségével is, ezért a csapat megrendezi a 2011-es Pit Girl választást. Vagány, motorszerető széplányok jelentkezését várják! Tovább . . .  

Hirdetés

A Team Hungary Toth nem csak motoros teljesítményével szeretne kitűnni az idei Superbike VB-n, hanem háziasszonyaik szépségével is, ezért a csapat megrendezi a 2011-es Pit Girl választást. Vagány, motorszerető széplányok jelentkezését várják!

Tovább . . .

 

Március 18-án, a Symbolban tartandó döntőn hatalmas lehetőséget kaphatnak a Pit Girl választás győztesei, hiszen a Superbike VB-n Magyarországot egyedüliként képviselő Team Hungary Toth-ot kísérhetik a szezon összes versenyére, valamint kiállításokra, rendezvényekre.

 

„Nem mindegy, hogy a Team Hungary Toth-nak milyen háziasszonyai lesznek, ezért úgy döntöttünk: országos versenyt hirdetünk, hogy megtaláljuk a legjobbakat. 18 év fölötti vagány, no meg csinos és szép lányok jelentkezését várjuk. Nem elegendő, hogy csak mosolyogni tudjanak az indulók, talpraesettnek kell lenniük, és az sem árt, hogy ha van valamilyen kötődésük a motorokhoz. Igazán nagy lehetőséget kapnak a győztesek, hiszen az értékes ajándékok mellett egy egész éves szerződéssel gazdagodhatnak, ami utazással és nagy bulikkal egyaránt együtt jár” – mondja Kis Hegedűs Réka, a Pit Girl választás 2011. szakmai vezetője.

A versenyre minden 18. életévét betöltött lány jelentkezhet március 5-éig az info@pitgirls.net címen egy portréval és egy egész alakos fotóval, valamint egy rövid anyaggal arról, hogy miért szeretne a csapat háziasszonya lenni. Ezt követően a jelentkezők egy castingon esnek át, és a legjobb 12 lány mérkőzhet meg a március 18-i döntőn, a Symbolban.

 

További információ: www.pitgirls.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget