Ma 2020. 8. 13, csütörtök, Ipoly napja van.

8000 lóerős autó KUNMADARASON

2011.03.01 08:34. -

Annyiszor írtunk arról, hogy mekkora dologra készülünk és, hogy mennyire szenzációs dolog az, hogy újra megtörténik a nagy csoda kunmadáron, hogy most nem tesszük. Nem azért mert nem lenne jó érzés újra leírni, vagy esetleg alább hagyott volna bennünk a lelkesedés....NEM!!!! Egyszerűen már tény, Kunmadaras ott van Európa drag versenyzésének elitjében, beszélnek rólunk, számítanak ránk és persze, hogy az idén is óriási nyomatás lesz, hiszen név a kötelez!!!! Tovább . . .

Hirdetés

Annyiszor írtunk arról, hogy mekkora dologra készülünk és, hogy mennyire szenzációs dolog az, hogy újra megtörténik a nagy csoda kunmadáron, hogy most nem tesszük. Nem azért mert nem lenne jó érzés újra leírni, vagy esetleg alább hagyott volna bennünk a lelkesedés....NEM!!!! Egyszerűen már tény, Kunmadaras ott van Európa drag versenyzésének elitjében, beszélnek rólunk, számítanak ránk és persze, hogy az idén is óriási nyomatás lesz, hiszen név a kötelez!!!!

Tovább . . .Tényeket írunk inkább s ebből mindenkinek tudnia kell, hogy mire számíthat ebben a szezonban ha nálunk versenyez vagy hozzánk látogat!


1 milliárd emberhez jutott el a kunmadarasi Európa bajnokság nyitó futama. Ausztráliától Finnországig minden mértékadó motoros média beszámolt rólunk.
Bekerültünk az európai drag szövetségbe, már a mi véleményünk is számít, hogy mi történjen a sportágban az EB promótere szinte már haza jár hozzánk, s teljes mellszélességgel támogatja a magyar versenyt újra nyitó EB futam rendezési jogával rendelkezünk ami akkora megtiszteltetés, hogy el sem tudjuk mondani.
Április végén és május 1-jén annyi lóerő lesz a kunmadarasi betoncsíkon amennyire még soha nem volt példa. Újra TopFuel autó őrület és még több 8000 lóerős autó jön, szerintünk nagy titkot nem sértünk ha eláruljuk, a promóter világbajnokságot szervez ebben az évben a közel-keleten s ez az első lépése annak a profizmusnak ami a F1 színvonalára repítheti sportágunkat s talán, nem is olyan soká esetleg nálunk is...hmmmmm...
Persze sorolhatnánk még a tényeket, ám a legfontosabb kimaradt: a magyar bajnokság szárnyal, s nekünk ez mindennél fontosabb. Versenyzőink készülnek és a nagy nemzetköziség mellett mi is azon serénykedünk, hogy a szabályzat egy nyugodt versenyzést tegyen lehetővé azon versenyzőinknek akik annyi örömöt okoztak már nekünk.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget